Alex Nedelcu - Fotograf

Fotograf nunta si botez

FOTOGRAF DE BOTEZ
Salut, daca esti în cautarea unui fotograf de botez, ai ajuns în locul potrivit!

Se spune ca orice aparat de fotografiat ai folosi, oricum ai developa un film sau ai edita o poza, nu vei putea spune mai mult decât ceea ce se vede în ea. Daca o poza va reusi sa îti mentina atentia macar câteva secunde, atunci acel cadru va fi unul cu adevarat reusit.

Botezul copilului reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata oricarui parinte, o zi pe care doreste sa o pastreze mereu vie si aproape de el si de familia sa, motiv pentru care cu siguranta va cauta un fotograf de botez potrivit.

FOTOGRAFIA DE NUNTA
Cu fiecare eveniment sau sedinta foto la care particip simt ca devin mai bogat, pentru ca îi iau cu mine în inima pe toti cei care stau în fata aparatului meu de fotografiat; vezi tu, fotografiile pe care le fac, nu sunt numai despre tine sau despre voi, ci sunt si despre mine – ele îti vor arata si ce sau cum am simtit când voi fi împreuna cu tine. Unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de peisaj din lume explica unui reporter ca în fotografiile lui sunt mereu cel putin doi oameni: privitorul si fotograful.

Ca fotograf de nunta, îmi place foarte mult sa va cunosc pe voi, viitorii miri, cu ceva timp înainte de petrecere, sa stam si sa povestim putin despre ce va place, ce va face sa zambiti, ce va trezeste o emotie. Comunicarea face parte din reteta unei reusite; odata ce ne cunoastem, va veti simti în largul vostru in fata aparatului meu de fotografiat, iar eu voi putea sa capturez niste fotografii reale, pline de substanta, va voi putea surprinde exact asa cum sunteti voi.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0737900130
Str Moise Nicoara, Nr 8, Sector 3
Distribuie