Alex Nedelcu - Fotograf

Sedinte foto

...
Maternitate

Povestea celor mici începe odata cu sesiunea foto pentru sedinte foto de maternitate, atunci noii parinti vin prima oara la o sedinta foto într-o formula noua. De multe ori nici numele nu este înca stabilit, dar au deja hainute cumparate, ultimele ecografii sau primele jucarii, destule lucruri pentru a putea povesti împreuna lumii întregi despre noua aventura din viata de familie.

„Îmi plac foarte mult fotografiile tale, însa pâna acum nu am mai fost la nicio sedinta foto si nu stiu cum sa stau” îmi spun unele viitoare mamici; ei bine sunt deschis oricaror idei de fotografie, oricarui mic detaliu care, aranjat într-o lumina buna, poate spune ceva despre tine, despre voi. Sunt sigur ca te pot ajuta sa te relaxezi si sa îmi arati ceea ce vrei tu sa pastrezi viu ca amintire.

Sesiunile foto pentru sedinte de maternitate le putem face fie în studio, fie în aer liber, de exemplu într-un parc din Bucuresti, în functie de preferinte si de vreme. Cel mai important este ca parintii sa fie cât mai naturali, iar fotografiile sa povesteasca despre caldura relatiei lor si despre bucuria lor pentru ceea ce va urma.

...
Nou nascut

Venirea pe lume a unui copil este ceva magic, unic, care, oricât de mult am citi, ne-am informa înainte, ne va surprinde în cele mai variate si neasteptate feluri. Amintirea primelor zile de viata este foarte importanta pentru din ce în ce mai multi parinti, de aceea aleg sa ajunga la studioul foto cu bebelusul. Pot face sedinta foto de nou nascut si acasa la voi, însa spre deosebire de versiunea mai rafinata din studio, unde avem mult mai multa recuzita si accesorii, sedinta de acasa va reprezenta mai mult surprinderea unui moment din familie cu noul-nascut, focusul mutându-se partial de la copil.

Atmosfera în studioul nostru este placuta, lumina poate fi naturala sau artificiala, însa întotdeauna va fi controlata. Detinem multe fundaluri si recuzita bogata, care alaturi de imaginatia si pasiunea mea ne vor ajuta sa realizam fotografii de exceptie.

 

...
Bebelusi

Sedinte foto bebelusi, sunt fotografiile realizate atunci când bebelusul tau poate sta singur în fundulet si începe sa exploreze lucrurile din jurul sau. Desi este vorba de aceeasi „actori” si aceleasi „actiuni”, primii ani de viata ai copilului sunt pentru cei mai multi parinti sau bunici un episod pe care doresc sa îl revada de nenumarate ori, fara sa se plictiseasca de el.

...
Copii

Ador sesiunile de sedinte foto copii petrecute alaturi de cei mici, sunt mereu veseli, plini de viata si de energie. Momentele petrecute alaturi de cei mici sunt cu adevarat coplesitoare, degaja atât de multa bucurie, puritate si inocenta, lucruri pe care uiti sa le simti si sa le traiesti atunci când esti mare. Timpul trece atât de repede iar cei mici cor creste vazând cu ochii. Odata cu trecerea anilor, fotografiile sunt singurele amintiri care ne ramân si ne fac sa retraim emotiile din trecut.

Nu trebuie sa astepti o ocazie speciala pentru a realiza o sedinta foto împreuna cu micutul tau. Surprinde fiecare etapa din cresterea lui de când începe sa mearga, prima aniversare sau prima zi de scoala.

...
Familie

De multe ori suntem prinsi în nebunia zilnica si a treburilor pe care le avem si uitam sa acordam familiei ceea ce merita, atentia noastra prin timpul petrecut împreuna. Anii trec si întreaga familie se schimba de la un an la altul, sunt momente unice ce nu se mai întorc, salveaza-le cu ajutorul fotografiei de familie, ofera-i familiei tale o sedinta foto de neuitat, o amintire de care sa va bucurati împreuna toata viata!

...
Corporate

În contextul de azi imaginea conteaza foarte mult determina potentialul client sa ia o decizie. Fiecare companie care tine la propria imagine, este foarte important sa foloseasca în promovarea sa fotografii de cea mai buna calitate realizate de un fotograf specializat in fotografia de evenimente corporate. Fotografia de evenimente corporate este o necesitate pentru strategia marketing a unei companii ce contribuie la conturarea imaginii si la consolidarea brandului.

Categorii
Date de contact
0737900130
Str Moise Nicoara, Nr 8, Sector 3
Distribuie