sausau

Harta Adauga

Soseaua Alexandriei, spatiu comercial stradal

3.900 €

Sector 5, ieri, 10:10

Descriere anunt

proprietar inchiriez spatiu comercial stradal pe Sos Alexandriei 201H, sector 5 (la 1,5 km distanta de Calea Rahovei si Antiaeriana) format din constructie P+1E in suprafata construita de 550 mp si parcare in fata cladirii

Detalii suplimentare

Proprietar inchiriez spatiu comercial stradal pe Sos Alexandriei 201H, sector 5 (la 1,5 km distanta de Calea Rahovei si Antiaeriana) format din constructie P+1E in suprafata construita de 550 mp si parcare in fata cladirii. Cladirea are acces separat pentru parter si etaj, poate fi folosita ca magazin/showroom si/sau birouri, avand grupuri sanitare si centrale termice cu gaze pe fiecare nivel. Exista spatiu dedicat pentru server, sistem de alarma modern, internet pe fibra optica si telefonie fixa. Pretul de inchiriere este de 3900 euro (negociabil) .

Daca se doreste si inchirierea restului de teren de pana la 5000mp, pretul de inchiriere este de 5900 euro (negociabil). Pe teren sunt si spatii acoperite (corturi industriale, magazie metalica si containere locuibile) in suprafata de peste 350mp.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

Aer conditionat
Alarma
Apa
centrala termica
curent electric
Gaze
Grup sanitar
Internet
Parcare
Renovat
Vad comercial
Vezi telefon
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat