Harta Adauga

Categorii

Terapia cariilor

Terapia cariilor
Cariile dentare sunt orificii sau cavitati mici in dinti cauzate de bacterii, igiena orala necorespunzatoare si consumul de zaharuri. Acestea sunt o problema stomatologica comuna care, daca nu sunt tratate, pot duce la dureri, infectii si chiar pierderea dintilor. La Advanced Dentistry, tratamentul..
Obturatii (plombe) stomatologice
Plombele sau obturatiile dentare sunt utilizate pentru repararea cavitatilor create de carii sau pentru refacerea structurii unui dinte deteriorat. Procedura consta in anestezia locala, eliminarea partii deteriorate a dintelui si umplerea spatiului gol cu material de plombare. Plomba este apoi model..
Sigilarea dintilor
Sigilarea dintilor este o metoda preventiva folosita la Advanced Dentistry pentru protejarea dintilor impotriva cariilor. Sigilarea dintilor este eficienta in prevenirea cariilor, oferind un nivel suplimentar de protectie, in special pentru copii. Este o metoda simpla, nedureroasa si cost-eficienta,..
Tratamentul de fluorizare
Tratamentul de fluorizare la Advanced Dentistry consta in aplicarea unui concentrat de fluor pe dinti pentru a intari smaltul si preveni cariile. Procesul este simplu, rapid si nedureros, implicand curatarea dintilor si aplicarea unei solutii de fluor. Este recomandat in special persoanelor cu..
Coafajul dentar
Coafajul dentar este o tehnica terapeutica oferita de Advanced Dentistry pentru a proteja pulpa dentara atunci cand aceasta este expusa sau susceptibila de expunere datorita cariei sau traumei. Procedura implica aplicarea unui material protector pe pulpa dentara, stimuland cresterea tesutului ..

Contact

Adresa: 
Bd. Libertatii, nr. 12, sector 4
Telefon: 
031.433.83XXX(vezi telefon)
Email: 
Site: 
www.smile.ro