Aqua Vioserv - Desfundare canalizare, tevi, canal Bucuresti, Ilfov

Desfundare canalizare in Bucuresti si Ilfov

Atunci cand canalizarea si intreaga instalatie de evacuare a reziduurilor functioneaza corect, nici nu ne dam seama de existenta lor. Insa, daca ceva nu mai corespunde cerintelor de functionare, cu siguranta vom realiza cat de importanta este reteaua de evacuare a apei, a deseurilor reziduale si desfundarea canalizarii. Pentru ca defectarea lor vine cu un real disconfort.

Din fericire, in ziua de azi putem alege dintr-o lista lunga intre mai multe firme specializate in servicii de desfundare canalizare, tevi, conducte sau coloane. Deci avem posibilitatea sa gasim specialisti in desfundare canalizare.

Mai mult, sunt firme care ofera acest serviciu non-stop sau chiar in regim de urgenta! Pentru ca da, se poate intampla ca desfundarea canalizarii sa devina o urgenta…

Simptome si cauze care necesita desfundarea canalizarii

Simptomele sunt vizibile cu ochiul liber de fiecare data, pentru ca apa sau reziduurile domestice refuleaza fie in interiorul bailor si a bucatariilor, fie in subsolurile imobilelor, fie pe carosabil. Cauzele pot fi variate si vom incerca sa trecem in revista cateva dintre acestea.

-Pe teava de canalizare din beton s-au depus mal si alte reziduuri – canalizarea va refula mai ales in conditii de precipitatii abundente. Se poate curata cu jet de apa sub presiune, dar, cel mai bine, ar fi sa contactati serviciile echipelor de interventie de la RAJA care vor veni cu o masina speciala pentru decolmatarea si desfundarea canalizarilor.

-Refularea apelor reziduale la subsolul imobilelor se poate produce si in conditiile de precipitatii abundente, cand instalatia de ape pluviale nu mai face fata.

Mai este varianta unor blocaje, fisuri sau alte avarii in instalatia de canalizare. Daca instalatia de canalizare este racordata la o pompa, e posibil sa se fi defectat pompa.

-Mai pot fi blocaje pe derivatiile conductelor instalatie datorate unor lucrari sau interventiilor pompierilor. Uneori este nevoie de desfundarea canalizarii, dar pentru a preveni aceste situatii, se pot lua cateva masuri. Astfel, in cazul conductelor de scurgere de la sifoanele din pardoseala, dusuri, chiuvete, masini de spalat sau chiar toalete care sunt pozitionate sub nivelul de reflux, se recomanda o protectie mai eficienta impotriva refularii, adica utilizarea unei clapete antirefulare. Daca teava instalatiei publice de canalizare se afla la un nivel superior fata de punctul de evacuare a apelor uzuale din imobil, printr-o statie de ridicare complet automata, apele reziduale vor fi pompate in instalatia de canalizare.

-Locuiti intr-un apartament la parter si v-ati saturat de inundatii care necesitau desfundarea canalizarii si apoi curatenie generala in apartamentul dumneavoastra? Exista o solutie! Montarea unei casete antirefulare, care are rolul de a stopa refularile prin rigolele de scurgere din apartamentul dumneavoastra.

Daca este nevoie de desfundare canalizare care tine de un bloc, cine plateste?

Galerie foto
  • ...
  • ...