Aqua Vioserv - Desfundare canalizare, tevi, canal Bucuresti, Ilfov

Desfundare tevi

In zilele noastre o problema destul de frecventa aparuta este reprezentata de tevile si conductele infundate . De la hartie la servetele umede si pampersi , materialele care infunda tevile si conductele sunt destul de greu de dizolvat inlaturat doar cu ajutorul unui sarpe si de aceea este nevoie de interventia unei firme specializate .  O firma ca a noastra , specializata in reparatii instalatii sanitare ,ve poate ajuta cu desfundarea conductelor de canalizare sau a tevilor si cu tot ceea ce presupune reparatii sau montaj instalatii sanitare, intr-un timp cat mai scurt, actionand si in caz de urgente majore.

Desfundare tevi Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6 si Ilfov 

Echipele noastre de instalatori   asigura prompt si sigur servicii de desfundare tevi sau conducte cu orice tip de echipamente sanitare, atat de scurgere cat si de legatura. De asemenea, asiguram desfundarea si curatarea completa a tevilor din orice material , indiferent de tipul depunerilor .

Desfundarea tevilor si desfundarea conductelor pot fi operatiuni foarte complexe fiind nevoie , in anumite cazuri , de tehnologii mai avansate pentruu deblocarea tevii sau a conductei infundate,

Desfundare tevi Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6 si Ilfov 

Pentru conducte de scurgere 3⁄4″ (20 mm) pâna la 2 1⁄2″ (75 mm) unde problemele sunt mai serioase se pot utiliza scule mai avansate precum

Dispozitivul  pentru curatat scurgeri K-45AF• Excelent pentru curatarea conductelor mici. Curata closetele înfundate, conductele de chiuvete, pisoarele si scurgerile de cada/dus.– Cabluri 1⁄4″ (6 mm) cele mai bune pentru conducte ¾” (20 mm) pâna la 1½” (40 mm).– Cabluri 5⁄16″ (8 mm) cele mai bune pentru conducte ¾” (20 mm) pâna la 1½” (40 mm).– Cabluri 3⁄8″ (10 mm) cele mai bune pentru conducte 1¼” (30 mm) pâna la 2½” (75 mm).• Sistemul avansat de avans automat bidirectional mentine mâinile si zona de lucru curate – avanseaza si retrage cablul cu o apasare de maneta.• Greutate redusa, usor de utilizat, fara setup necesar.

Desfundare tevi Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6 si Ilfov 

• Unitatea de antrenare cu turatie variabila roteste cablul cu 0 – 600 RPM.• Tambur exterior din doua piese cu rasucire pentru a se bloca, cu tambur interior interschimbabil.– Simplifica schimbarea cablului; usor de potrivit cablul adecvat pentru lucrare.– Tamburul interior previne scurgerile de apa si reduce semnificativ rasucirea proprie a cablului în interiorul tamburului.– Tamburii nu ruginesc si nu se deformeaza – niciodata.• Capacitatea tamburului: 50′ (15 m) of 5⁄16″ (8 mm) or 35′ (11 m) of 3⁄8″ (10 mm).

Desfundare tevi Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6 si Ilfov 

Galerie foto
  • ...
  • ...