Best Movers - Servicii mutare si depozitare Bucuresti

De Ce Noi?

  • Servicii complete: demontare, impachetare, curatare, transport, remontare;
  • Siguranta echipamentelor tale;
  • Echipa profesionista, cu experienta;
  • Timp redus al procesului de mutare;
  • Evaluare de pret gratuita;
  • Programare rapida.

 

 

SERVICII DE RELOCARI FIRME - SIMPLU, EFICIENT SI RAPID

Atunci cand apelezi la serviciile BestMovers ai avantajul ca relocarea se petrece simplu si rapid si asta pentru ca intelegem cat de stresant poate fi procesul mutarii. Suntem aici pentru a face lucrurile mai usoare.

BestMovers te ajuta sa tii costurile organizationale sub control, oferind servicii de relocare firme accesibile, indiferent de complexitatea proiectului de relocare sau de marimea companiei.

Ne dorim sa devenim partenerul tau de incredere, ajutandu-te sa elaborezi un program flexibil si eficient din punct de vedere al costurilor care sa iti permita sa te bucuri de o relocare cat mai lejera si fara prea multe batai de cap. De asemenea, ne dorim sa intervenim cat mai putin in desfasurarea activitatilor tale zilnice.

Atunci cand contractezi serviciile BestMovers, un expert in logistica se va prezenta la sediul tau pentru a face o evaluare corecta si pentru a-ti prezenta pasii ce urmeaza sa fie parcursi. Apoi ne vom ocupa de tot, de la demontarea si manipularea obiectelor de mobilier, la manevrarea echipamentelor de birou: laptopuri, monitoare, imprimante si aparatura de orice fel.

Iti oferim personal specializat in domeniul mutarilor si consultanti ce te vor sfatui pe parcursul intregului proces de mutare astfel incat relocarea sa se desfasoare in conditii de siguranta. Garantam prin contract integritatea bunurilor tale pe tot parcursul transportului.

Mai mult decat atat, personalul nostru cu experienta este pregatit sa faca fata oricarei provocari, motiv pentru care din echipa BestMovers fac parte si specialisti in mutari componente IT si aparatura electrica. Reusim sa manipulam si sa transportam echipamentele voluminoase, grele sau sensibile in asa fel incat sa scoatem de fiecare data din ecuatie eventualele accidente sau avarii.

Acordam atentie deosebita obiectelor fragile sau delicate, impachetandu-le separat pentru a le proteja de eventualele miscari bruste de pe drum.

Totodata, protejam bunurile transportate folosind doar materiale si echipamente de protectie de calitate – paturi special concepute pentru protejarea mobilierului, folie stretch, folie cu bule etc. Mobilierul si echipamentele transportate vor ajunge in acest fel la destinatie fara a suferi socuri mecanice sau zagaraieturi in timpul mutarii.

Parcul nostru auto, echipat cu autoutilitare potrivite pentru orice tip de transport, ne ajuta sa respectam restrictiile de trafic si sa efectuam operatiuni de relocari firme conforme cu prevederile legale din domeniul transporturilor. Astfel, reusim sa ducem la bun sfarsit orice proiect de relocare, oricat de amplu.

Galerie foto
  • ...