Best Movers - Servicii mutare si depozitare Bucuresti

Relocare in Europa

Stim cat de dificila si stresanta poate fi o mutare, cu atat mai mult una peste hotare. Iar daca mutarea presupune relocarea sediului firmei, fara indoiala ai nevoie de ajutor. BestMovers este partenerul de incredere de care ai nevoie.

Te ajutam sa muti sediul firmei in strainatate intr-un timp record. La fiecare nou proiect contractat, asiguram soferi priceputi si personal specializat in mutari internationale, cu experienta in montare-demontare mobila si manipulare echipamente speciale pentru procesul de mutare. De asemenea, lucram cu specialisti in mutari componente IT si aparatura electrica, ceea ce inseamna ca poti lasa pe mana noastra echipamente electronice voluminoase, grele sau sensibile. Suntem atenti cu obiectele sensibile pe care le manevram, asigurand transportul si relocarea lor in siguranta.

Pentru toate tipurile de mutari, inclusiv relocari internationale, folosim numai materiale speciale de impachetare: cutii speciale, lazi lemn pentru obiecte valoroase, paturi speciale pentru mobilier, folie cu bule, folie stretch, folie bubble cu carton. In situatiile in care este necesara manipularea arhivelor, folosim cutii speciale pentru transportul documentelor. Folosim doar materiale de calitate si tehnici de impachetare profesioniste, iar atunci cand le strangem, avem grija sa etichetam corect toate cutiile pentru ca nimic sa nu se piarda.

Intrucat fiecaruia dintre bunurile tale ii este destinat un anume tip de material pentru impachetare, vom tine cont de acest aspect pentru ca transportul sa se desfasoare fara incidente. Folosim de fiecare data cele mai noi si imbunatatite solutii pentru transportul bunurilor, gasind rezolvari inovatoare acolo unde este nevoie.

Pentru transportul rutier, folosim autoutilitare, camionete si camioane, in functie de volumul de bunuri ce trebuie transportat, si soferi cu experienta in mutari internationale. Mai mult decat atat, toate vehiculele din flota noastra sunt echipate corespunzator pentru a asigura integritatea bunurilor tale pe toata perioada transportului.

Si pentru ca siguranta lucrurilor tale reprezinta principala noastra grija, pentru a evita orice potentiala neplacere, oferim polita de asigurare a bunurilor.

Galerie foto
  • ...