Boom Car Service - Service auto multimarca Popesti Leordeni

Verificari ITP & revizii auto

Cel mai important pentru buna functionare a unei masini este revizia periodica, iar pentru mentinerea autoturismului in parametri optimi de functionare se recomanda efectuarea unei revizii pe an.

Practic orice piesa in miscare are nevoie de ungere, iar proprietatile uleiului respectiv se deterioreaza in timp si de aceea este imposibil ca uleiul cutiei de viteze sa nu aiba de suferit, el trebuind sa fie inlocuit la un termen chiar mai mic decat specifica producatorul.

In functie de tipul sau de vechimea masinii, revizia standard presupune mai multe proceduri:

colectarea uleiului uzat si inlocuirea cu altul nou
schimbarea filtrului de ulei
inlocuirea filtrului de aer
inlocuirea filtrului de habitaclu
inspectia nivelelor lichidelor
verificarea uzurii placutelor de frana
verificarea geometriei rotilor si a unghiului de fuga
Echipa Boom Car Service efectueaza ITP-uri (inspectii tehnice periodice) pentru toate marcile de masini si autovehicule utilitare cu un tonaj de maximum 3,5 tone. Linia de inspectie tehnica periodica (ITP) din cadrul service-ului nostru este acreditata RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dumneavoastra, in cele mai bune conditii. In cadrul liniei ITP sunt acceptate autovehicule cu inaltimea maxima de 2.70 m si masa maxima de 3.5 tone. Pentru mai multe detalii, va rugam sa intrati pe pagina noastra verificare ITP.

Pe langa calitatea lucrarilor executate la un service autorizat, urmatorul motiv pentru executarea reviziei intr-un astfel de service este garantia. Atunci cand e cazul unei masini second hand, eventual si cumparata de la un vanzator neautorizat, aceasta poate avea “cosmetizari” care pot ascunde eventuale defectiuni si desigur un istoric necunoscut din punct de vedere al operatiunilor in service. Pentru a achizitiona in siguranta o astfel de masina este recomandata o verificare realizata obligatoriu inaintea tranzactiei la un service autorizat. Aceasta verificare indica exact starea de fapt a masinii si eventualele reparatii ce urmeaza a fi efectuate.

BOOM CAR SERVICE efectueaza urmatoarele operatiuni de verificari si revizii:

Verificari mecanice complete
ITP
Revizii periodice
Consumabile
Filtre
Ulei

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0767388155; 0722677694; 0799159314
Drumul Fermei, nr. 28, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie