Boom Car Service - Service auto multimarca Popesti Leordeni

Service roti

BOOM CAR SERVICE detine spatii de lucru pentru service roti, dotate cu rampe si aparate de montat/ demontat si echilibrat de ultima generatie. Pe rampa, masina este suspendata in totalitate, pentru ca lucrul in jurul ei sa se desfasoare in deplina siguranta si cat mai fluent, scazand durata reparatiei.

Efectuarea geometriei rotilor implica reglarea diverselor unghiuri ale suspensiei, in conformitate cu valorile prescrise de fabricant.

Reglarea geometriei rotilor permite pozitionarea acestora respectand paralelismul intre axe si cu soseaua.

Obstacolele din trafic produc deformarea jantelor, ceea ce conduce la dezechilibrarea rotilor, iar recomandarea in acest caz este sa efectuati operatiunile de indreptari jante si roluit jante periodic, sau odata cu aparitia unor batai, si oricand aveti impresia ca vibreaza volanul. Continuarea rularii cu o astfel de roata va conduce la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea duratei de viata a acesteia.

Echilibrarea rotilor la BOOM CAR SERVICE asigura uniformizarea masei rotii montate pe masina pe intreaga suprafata a benzii de rulare, in raport cu axa de rotatie

O roata echilibrata face diferenta intre un condus placut sau unul dezastruos, o roata neechilibrata scurtand viata sistemului de rulare, sistemului de directie si a suspensiei.

Pentru buna functionare a franelor autoturismului dumneavoastra si a eficacitatii amortizoarelor, BOOM CAR SERVICE beneficiaza de un stand performant prin care se masoara eficienta sau dezechilibrul acestora.

Servicii oferite de firma noastra:

Diagnosticare sistem franare
Inlocuire anvelope
Montari-demontari anvelope
Indreptari janta aliaj sau tabla
Geometrie roti
Echilibrari roti
Control jante si anvelope
Diagnosticare articulatii si tren rulare

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0767388155; 0722677694; 0799159314
Drumul Fermei, nr. 28, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie