Cadware Engineering - consultanta solutii software Bucuresti

Evaluarea competentelor CAD ale angajatilor

CADWARE Engineering lanseaza un nou serviciu, si anume cel de evaluare a competentelor digitale într-o aplicatie CAD de proiectare din lista de mai jos:

Acest serviciu este oferit firmelor de recrutare, departamentelor de HR din cadrul firmelor de proiectare sau antreprenorilor care doresc sa evalueze cunostintele noilor colegi ori doresc sa realizeze un plan de dezvoltare profesionala pentru colegii din cadrul companiei pâna la nivelul de expert.

O firma poate apela la acest serviciu de evaluare a competentelor digitale din mai multe motive, cum ar fi:

  1. Identificarea punctelor forte si slabiciunilor angajatilor în utilizarea unei anumite aplicatii, astfel încât sa poata fi oferite traininguri personalizate pentru a le îmbunatati competentele.
  2. Optimizarea productivitatii prin a determina cât de eficient utilizeaza angajatii aplicatia, astfel încât sa fie luate masuri pentru a optimiza productivitatea.
  3. Identificarea nevoilor de formare pentru angajatii care au nevoie de instruire suplimentara pentru a-si îmbunatati competentele în utilizarea aplicatiei.
  4. Evaluarea performantei în utilizarea aplicatiei si pentru a lua decizii privind recompensarea sau promovarea angajatilor.

Realizarea unui plan personalizat de dezvoltare în cariera ajuta inginerul/arhitectul sa îsi dezvolte competentele digitale si sa realizeze mai usor proiectele, sa îsi puna în practica ideile inovatoare, sa colaboreze mai usor cu partenerii/colegii. Pentru companii, un plan personalizat de dezvoltare ajuta la consolidarea echipei prin alinierea cunostintelor angajatilor implicati în proiectare, realizarea mult mai rapida a proiectelor si câstigarea de proiecte noi.

În functie de profilul companiei, fiecare persoana evaluata primeste un test cu întrebari si exercitii aliniat la obiectivele companiei. Întrebarile contin notiuni de baza, de nivel mediu si avansat. Pe lânga rezultatul la test, se ofera un raport cu recomandari pentru evolutia profesionala pâna la certificarea pentru programul respectiv.

 

Galerie foto
  • ...