Casa cu Flori - Ingrijire batrani Focsani

Servicii medicale si ingrijire

Batrânii sunt supravegheati non-stop, zi si noapte este personal asigurat cu îngrijirea lor. Batrânii, de fiecare data când sunt verificati (inclusiv schimbat de pampers sau ca li s-a dat apa, etc.), personalul scaneaza cu smart-phone-ul si astfel avem în orice moment garantia monitorizarii permanente. La Casa cu Flori avem personal non-stop! Avem un sistem de alarme pentru fiecare batrân în parte, astfel acesta poate suna când are nevoie de ceva si pe panoul central o sa apara cine a sunat.

Aavem asistent medical. Avem colaborari cu medici. Unul dintre administratori este medic. În caz de urgenta sunam la 112. Avem un sistem propriu de aranjare si administrare al medicamentelor prin care am redus la minim greselile posibile.

Toate datele medicale, de la medicatie la glicemii se noteaza în computer si se pot accesa la cererea familiei sau a medicilor.

Recuperarea medicala nu este inclusa în pret si este o chestiune personala asa cum este si alegerea medicului si ca atare trebuie ca dvs. sa cautati un kinetoterapeut care sa vina la noi.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0774444555
Calea Moldovei, Nr. 17 Focsani, judetul Vrancea
Distribuie