CDI Accounting - Contabilitate, consultanta fiscala si salarizare, Bucuresti

Contabilitate

Oferim servicii de tinere a contabilitatii la sediul nostru pentru o serie de entitati cum ar fi societati comerciale, asociatii non-profit, fundatii, dar si persoane fizice autorizate sa desfasoare activitati economice, profesii liberale etc. Acestea pornesc de la stabilirea reglementarii contabile aplicabile, elaborarea unui plan de conturi adecvat, operarea documentelor primare puse la dispozitie, intocmirea jurnalelor de vanzari si de cumparari, registrul jurnal, balanta de verificare, a situatiei mijloacelor fixe , situatii pe terti, evidenta stocurilor, intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale.

Pentru societatile care detin un compartiment de contabilitate propriu, oferim servicii de asistenta contabila materializate in asistarea personalului din aceste compartimente pentru efectuarea corecta a inregistrarilor contabile , efectuam verificarea documentelor primare si a evidentei contabile, efectuam inchiderile de final de luna, intocmim si depunem declaratiile fiscale si contabile.

In cadrul serviciilor prezentate mai sus intocmim situatiile financiare anuale precum si raportarile contabile semestriale.

Pe langa acestea, la cerere, prestam si alte servicii cum ar fi: Intocmirea de planuri de afaceri; cash-flow , proiecte de fuziune si divizare, evidenta contabila in cadrul proiectelor pe fonduri nerambursabile, diverse raportari convenite.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212505692; 0722525301
Str. Ilarie Chendi, nr. 31-31A, Sector 2
Distribuie