Cvartet Chromatic - muzica evenimente Bucuresti

Despre noi

Cvartetul de coarde, cu o conștiință puternică, face să vibreze sufletele marilor elite ale erei noastre...dar totodată și ale celor mai simpli oameni.

 

Imaginile demnității, ale unui dramatism care stăpânește drumul lacrimii și ale bucuriei care se citește pe chipul mirilor, și nu doar pe chipul lor, ci pe al tuturor ascultătorilor noștri, ni le zugrăvește în doua cuvinte CVARTETUL CHROMATIC.

 

Noi muncim împreună zilnic pentru a putea aduce la înălțime muzica și recitalurile noastre alături de care reușim să vă umplem inimile de bucurie și dragoste. Vă putem fi aproape la nunți, botezuri, inaugurări, conferințe, expoziții, simpozioane, lansări, cockteiluri, mese festive, vernisaje, recepții, petreceri, aniversări și nu în ultimul rând cu ocazia sfintelor sărbători ale nașterii și învierii mântuitorului nostru interpretând colinde tradiționale românești și internaționale, cât și piese adecvate sărbătorilor pascale.

 

De asemenea, vă așteptăm și cu preferințele dumneavoastră și facem tot posibilul ca lucrarile cerute să fie interpretate de noi.

Iată de ce muzica trece peste hotarele epocii noastre, astfel cvartetul chromatic devenind pilduitor astăzi, la început de mileniu, într-o eră tulbure și încercată.

 

 

Galerie foto
  • ...