Class Events - organizare completa evenimente Bucuresti

Organizari nunti

Tematica evenimentului, culorile predominante, husele de scaun, decorarea meselor, aranjamentele florale, decoratiunile cu baloane, marturiile si multe alte accesorii specifice fiecarui eveniment sunt detalii ce pot fi stabilite de dumneavoastra impreuna cu echipa noastra.

Fiecare eveniment trebuie sa fie unic. Iar detaliile intotdeauna fac diferenta. Pentru oranizare nunti se alege o tema care are legatura cel mai mult cu personalitatea celor in numele carora se organizeaza. Mizam pe creativitate, originalitate si mult bun gust.

Fie ca este vorba de o nunta sau o petrecere, CLASS EVENTS abordeaza fiecare eveniment cu maxima seriozitate si creativitate. Va propunem o gama variata de servicii, accesorii nunta si decoratiuni nunti care vor da un plus de eleganta evenimentelor importante din viata dumneavoastra. Suntem specialisti in acest domeniu si vom fi incantati sa va sfatuim in alegerea serviciile potrivite pentru evenimentul dumneavostra, fie ca vorbim despre organizare nunti – decoratiuni nunta si aranjamente florale, buchete mireasa si lumanari nunta.

Cu creativitate, originalitate si ani de experienta acumulati in organizare nunti, vom colabora impreuna cu Dvs. in stabilirea tuturor detaliilor specifice evenimentului si asigurandu-ne impreuna de succesul acestui eveniment.

Un eveniment special poate ramane multa vreme in memoria Dvs. si a invitatiilor. De aceea noi suntem atenti la fiecare detaliu. Intotdeauna micile detalii fac diferenta. Este foarte usor sa fii creativ cand vorbesti de evenimente, insa mai important este sa reusesti sa transformi imaginatia in realitate.

Galerie foto
  • ...