Class Events - organizare completa evenimente Bucuresti

Buchete de mireasa si nasa

...
buchete cununie

Buchetul de mireasa este unul dintre acele detalii care are o foarte mare insemnatate pentru mireasa, fiind ales cu mare atentie pentru a garanta efectul vizual. Buchetele de mireasa nu au fost intotdeauna doar frumoase de privit, ci au avut si o semnificatie speciala datorita florilor care il compuneau, sau datorita designului si al culorilor.

...
Buchete

Buchetele de mireasa sunt un subiect foarte placut pentru toate doamnele si domnisoarele. Fie ca au fost mirese fie ca vor fi mirese in curand sau inca viseaza la ziua cea mare, buchetele de mireasa sunt unul din cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de organizarea nuntii, de alegerea aranjamentelor florale pentru petrecere sau chiar a lumanarilor de cununie.

Pentru ca sezoanele actuale de nunta impun din ce in ce mai mult nuntile tematice, florile de nunta sunt elementul principal care alcatuiesc tematica unei nunti, intrand in armonie cu arhitectura, designul si coloristica salilor de petrecere, cu modelul rochiei de miresa si culoarea acesteia dar si cu “povestea” pe care nunta o pune in scena.

Spre exemplu primavara sunt preferate flori de sezon si culori cat mai vii buchetele de mireasa se adapteaza si sunt realizate inclusiv din lacramioare iar vara si toamna sunt alese inclusiv floarea soarelui.De remarcat ca intodeauna buchetul de mireasa este ales astfel incat sa fie in aceeasi tema cu buchetul de nasa si chiar cu cocardele ginerelui si a nasului.