Do IT Academy - Cursuri IT Bucuresti

Baze de date MySQL

Cursul “Baze de date MySql” se adreseaza celor care doresc sa-si insuseasca notiunile elementare despre utilizareaproiectarea si administrarea bazelor de date.

Cursul este destinat incepatorilor, fiind accesibil si celor care nu nici un fel de experienta in bazele de date.

In cadrul cursului vor fi prezentate aspecte fundamentale pentru sistemele de gestiune de baze de date. Cursul este organizat pe 9 module. Fiecare modul contine exemple si exercitii care au la bazate notiunile teoretice prezentate. Exercitiile practice sunt gandite astfel incat sa ajute cursantii sa-si consolideze cunostintele asimilate si sa ofere exemple de aplicabilitate practica a bazelor de date.

Obiectivul cursului este acela de a pregati cursantul suficient de mult astfel incat sa poata sa creeze o baza de date relationala. Pornind de la o problema sau o cerinta din viata reala, cursantul va fi capabil:

  • sa analizeze problema (care sunt cerintele, ce grad de complexitate are)
  • sa caute solutii de arhitectura si modelare (cum putem organiza informatiile si ce relatii sunt intre ele)
  • sa implementeze solutia in MySQL (crearea de tabele, stabilirea atributelor ca entitati reale, crearea legaturilor intre acestea)
  • sa monitorizeze baza de date (cautarea, filtrarea si agregarea datelor)

La finalul cursului fiecare cursant va avea toate cunostintele pentru a realiza un proiect de la zeroProiectul are scopul de a determina cursantul sa foloseasca in mod util si combinat toate notiunile asimilate. Implementarea corespunzatoare a proiectului se poate baza pe suportul integral al instructorului.

Limbajul SQL prezentat la curs o sa fie aplicat pe baze de date MySQL. Caracterul generalist al informatiilor este valabil si pentru alte baze de date.

In ultima sedinta cursantii vor primii Diploma Onorifica de Absolvire.

Galerie foto
  • ...