Do IT Academy - Cursuri IT Bucuresti

HTML, CSS, Javascript, Bootstrap - Curs pentru incepatori

Cursul se adreseaza persoanelor care vor sa invete bazele dezvoltarii interfetelor grafice pentru aplicatii web folosind HTML, CSS, Bootstrap si JavaScript, indiferent daca au sau nu cunostinte tehnice.

Cursul isi propune sa va invete de la 0 toate notiunile necesare dezvoltarii unei pagini web, cunostintele anterioare de programare nefiind neaparat necesare (bineinteles daca acestea exista va vor ajuta).

Toti absolventii promotiilor anterioare au apreciat foarte mult numarul redus de cursanti intr-o grupa (maxim 15) si legatura stransa cu instructorul de la curs.

Acest curs isi propune sa va invete bazele paginilor web, dezvoltarea lor folosind html, css si javascript. Pe langa asta vom introduce si notiuni de boostrap si responsiveness atat de necesare in ziua de astazi cand paginile web trebuie sa fie frumos afisate atat pe ecranul unui smartphone cat si pe ecranul unui calculator. Notiunile de front-end (html, css, javascript) sunt indispensabile oricarui programator web si pe baza acestora se pot invata alte tehnologii de dezvoltare a paginilor web (angular, react, etc). Programatorii front-end sunt foarte cautati in industria IT si consideram ca acest curs este bun augur.

Cursul este structurat in 9 sedinte a cate 3 ore fiecare.

In cadrul fiecarei sedinte vor fi prezentate notiuni teoretice care vor fi explicate prin exemple practice. La finalul fiecarei sedinte, fiecare cursant va avea o tema practica pentru acasa care-l va ajuta sa puna in valoare cele explicate in cadrul sedintei. Temele sunt structurate in asa fel incat la finalul cursului fiecare cursant va fi realizat de la zero o aplicatie complet functionala (de exemplu un mini-blog, o pagina cu stiri, un site cu retete culinare, etc).

Cursul se va finaliza prin prezentarea aplicatiei practice realizate in totalitate de catre voi.

Galerie foto
  • ...