Elite Dent-cabinet stomatologic-Bucuresti

Servicii Implantologie

Clinica noastra, cu sprijinul furnizorilor, organizeaza periodic campanii de promovare avand un singur scop: recuperarea functiilor anatomo-estetice ale cavitatii dentare cu ajutorul implanturilor dentare.

Astfel periodic, clinica noastra ofera tuturor posibilitatea de a se bucura de beneficiile unui implant dentar, modern si de calitate la costuri reduse.Beneficiati de implantul dentar Alpha Bio la pretul special de 299 euro ! (pretul este pentru implantul dentar exclusiv si nu include bonturile si coroana dentara).

Implantul dentar - reprezinta in fapt o radacina artificiala, din titan sau zirconiu, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui si are ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punti dentare, atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti sau cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de succes.

Practic, implantul dentar se prezinta sub forma unui "surub", cu un relief divers, in functie de categoria din care face parte si de producator.

Galerie foto
  • ...
  • ...