Elite Dent-cabinet stomatologic-Bucuresti

Servicii ortodontie

Aparatele dentare fixe sunt cel mai eficient si modern mod de a preveni si trata anomalii sau disfunctii ale structurilor dentare.

Fie ca vorbim despre aparatele dentare fixe ceramice, metalice sau cele ce se aplica pe interior, fara a fi vizibile, toate fara exceptie au un singur scop: asigurarea unei sanatati functionale si structurale perfecte a danturii, alaturi de un aspect vizual exterior impecabil.

Avand in vedere ca preventia sau tratarea la timp a problemelor aparute sunt aspecte ce nu necesita amanare, Clinica Elite Dent oferta tutror celor interesati posibilitatea de a beneficia de o consultatie gratuita din partea unui medic specialist in acest domeniu, de a fi informat si a stii exact ceea ce este de facut.

Este foarte simplu: ne suni la tel. 021/231.57.37 sau te programezi on line, stabilesti intalnirea cu medicul specialist ortodont, in cadrul consultatiei primesti informatii complete si in functie de concluzii, va fi la alegerea ta daca vei urma solutiile si recomandarile propuse.

Beneficiati de pretul special de 2999 RON pentru aparatul dentar fix ceramic. Pretul este pentru o arcada dentara si nu include activarile ulterioare. 

Ortodontia

este ramura a stomatologiei prin care se trateaza afectiuni ale dintilor ce tin de:

inchiderea incorecta a gurii (malocluzie)

Galerie foto
  • ...