Steaua Divina, Clinica Ayurveda, Acupunctura Bucuresti

Medicina muncii

Departamentul nostru de medicina muncii va asigura serviciile de sanatate si securitate in munca, oferindu-va urmatoarele beneficii: – eliberarea rapida a avizelor de aptitudine chiar in ziua consultatiei – profesionalism si o deosebita calitate umana – programe de managementul stresului – promovarea celui mai inalt grad de bunastare fizica, psihica, mentala si sociala a angajaţilor

Expresia celebra „Munca innobileaza omul” isi gaseşte explicatia in faptul ca munca este unul dintre principalii factori de crestere a capacitatii de performare a omului. Insa in aceeasi masura, munca este si un factor de generare si de mentinere a sanatatii.

In aceasta directie, clinica noastra combina cu mult succes serviciile de sanatate si securitate in munca cu terapiile naturiste, pentru a va asigura soluţiile cele mai non agresive si mai eficiente pentru un randament cat mai ridicat la locul dvs. de munca.

Diagnosticarea bolilor cu ajutorul metodelor clasice dar si cu ajutorul aparatului de Biorezonanta cat si programele naturale de prevenire a bolilor profesionale sau a accidentelor de munca sunt doar cateva elemente prin care va ajutam ca munca in compania dvs. sa devina veriga dintre sanatate si dezvoltarea eficienta a personalului.

Galerie foto
  • ...