Ideal Glass Concept - Compartimentari cu sticla, usi de sticla, Bucuresti

Inchideri Terase si Balcoane cu Sticla

Sistemele de închidere din sticla pentru balcoane GLASS CONCEPT, reprezinta o solutie avantajoasa de sporire a spatiului interior, oferind în acelasi timp protectie împotriva temperaturilor scazute, vântului, prafului, zapezii, zgomotelor si nu în ultimul rând, un aspect modern.

Reprezinta solutia ideala mai ales pentru balcoanele de proportii medii si mari din cadrul complexelor de locuinte unde aspectul general al cladirii este foarte important, si unde exista restrictii în acest sens. Sistemul de închidere este în totalitate mobil. Manipularea foilor de sticla se realizeaza prin glisare, actionând individual fiecare panel.

Pentru protectie sporita, sistemul este dotat cu garnituri siliconice detasabile care au rolul de a estompa infiltrarea apei în balcon. Pentru ventilarea suprafetei este suficienta detasarea garniturilor sau glisarea foilor de sticla din loc în loc; astefl, aerul va patrunde în interior si nu se va forma condens.

În concluzie, noile sisteme de închidere pentru balcoane sunt solutia optima având în vedere ca nu prezinta profile sau montanti verticali are sa verifice fatada ladirii.

Componentele din aluminiu pot fi vopsite în câmp electrostatic, în orice culoare, în acelasi ton utilizat de constructorul complexului, rezidential si se pot aplica sticle transparnte (clare).

Galerie foto
  • ...