Ideal Glass Concept - Compartimentari cu sticla, usi de sticla, Bucuresti

Usi din sticla

...
Usi din sticla cu toc de aluminiu

Usa din sticla cu toc de aluminiu este potrivita pentru designul de interior destinat spatiilor comerciale, industriale si corporative.

...
Usi din sticla cu toc de lemn

Usile cu toc de lemn se integreaza in orice tip de ambient, prezentand un grad ridicat de siguranta si functionalitate. Tocurile de lemn se pot comanda intr-o gama vasta de culori.

 

deosebite, estetice, usor de intretinut si durabile
posibilitati multiple de personalizare: sticla clara, clear vision, sablata, pictata, vopita
 tocul poate avea diferite finisaje
gama larga de modele de feronerie
cu butuc + cheie, fara butuc + cheie, inchidere WC.
grosime sticla de 8 sau 10 mm

...
Usi din sticla incastrate

Usa care gliseaza pe o bara de aluminiu, in interiorul unui perete, este o solutie performanta pentru orice spatiu restrans. Ea poate separa anumite anumite portiuni ale unei incaperi, care nu sunt utilizate atat de des.

 

Caracteristici:

grosime 8 mm;
calita (securizata);
slefuita in cant
?

Avantaje: 

orice dimensiune;
are opritor reglabil
?

Optiuni:

Sticla clara (transparenta);
sticla mata;
sticla transparenta bronze;
cu model personalizat;
cu buton sau maner

...
Usi din sticla batante

Fiind foarte utile datorita faptului ca se pot deschide in ambele directii, cele mai frecvente usi de sticla sunt cele pendulare sau batante, cu amortizor de pardoseala, in diferite combinatii: usi simple, duble, cu supralumina, fara supralumina, cu parte laterala fixa, sau diferite combinatii.Simple sau duble…cu supralumina sau parti laterale fixe…va oferim orice varianta pentru un perete de sticla estetic si de efect.

...
Usi de sticla tip armonica

Usile armonice se pot plia stânga-dreapta pe peretii laterali sau pot fi strânse pe o parte a peretelui.Usile armonice, cât si peretii movibili sunt montate într-o cale de rulare, aceasta din urma fiind fixata în tavan.La peretii movibili se pot folosi sistemele tip slim continând doar calea de rulare, foile de sticla si piesele de fixare, sau exista si modele cu izolatie fonica si termica.

...
Usi din sticla glisante

Se numesc usi glisante sau culisante deoarece sunt actionate de un sistem de carucioare montat într-un profil de rulare fixat în tavan sau pe perete.

Sunt usi fiabile, foarte rezistente, însa concepute doar pentru interior sau acolo unde izolatia termica si fonica nu este o cerinta. Rolul lor este de a separa încaperi aducând un design special spatiilor unde sunt amplasate. Efectul de uimire si apreciere este garantat, pot fi plusul ce lipseste dintr-o încapere.

 

Caracteristici:

Usile glisante se executa din sticla securizata cu grosimi de 8, 10 sau 12 mm.

Usile glisante pot fi manipulate cu usurinta, desi pot avea dimensiuni de 1400 mm latime, 3000 mm înaltime si 12 mm grosime si pot cântari 126 kg.Exista si un sistem de stopare a usii în cele 2 capete de cursa, ce opresc foaia de usa în siguranta.Ghidajul de pardoseala este finut si elegant având rolul de a nu-i permite foii de usa sa se balanseze spre interior sau exterior.Usile sunt actionate de mâner tip teava sau buton, cu posibilitatea de încuiere în pardoseala.

Destinatie:

Sunt destinate pentru sali de conferinta, sedinte, seminarii, livinguri, terase.

Cu usi glisante pot fi executate compartimentari in special acolo unde nu este spatiu suficient pentru mobilier, birouri sau alte obiecte.

Diferitele sisteme de usi glisante pot fi interesant combinate cu sticla pentru a alcatui niste decoruri in casa din simple usi glisante.

Avantajul principal al acestor usi este faptul ca nu ocupa din spatiul de intrare, ele pot glisa langa perete, astfel se poate elibera tot spatiul de intrare.Sistemele pot fi cu carucioare ascunse sau cu caruicoare vizibile, care pot fi montate atat pe sticla cat si pe zidarie sau structura metalica.