Iatom - Birou traduceri autorizate Bucuresti

Servicii de interpretariat

Biroul nostru de traduceri vă stă la dispoziţie cu translatori / interpreţi autorizaţi pentru situaţii ce necesită interpretariat simultan sau consecutiv pentru orice domeniu.

Interpretii (translatorii) nostri autorizati va pot asista la semnarea unor documente în fata notarului public, a ofiţerului stării civile sau a altor autorităţi ale statului în cazul în care una dintre părţi nu este cetăţean român, pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, seminarii, delegaţii, negocieri, licitaţii, focus grupuri, interviuri pentru angajare sau interpretariat pentru diverse evenimente sociale.

Deasemenea echipa noastra de interpreti – translatori profesionisti va poate asista in cadrul intalnirilor de afaceri, seminariilor sau altor evenimente.

Eficienţa noastră ca birou de traduceri, combinată cu experienţa traducatorilor (translatori / interpreti) cu care colaboram, ne recomanda ca parteneri de încredere. Astfel reuşim să castigăm clienţi pentru colaborari de durată, recomandararile lor fiind o altă măsură a calitaţii serviciilor oferite.

Galerie foto
  • ...