Imperial Dent-clinica stomatologica-Bucuresti

Stomatologie ptr copii

Copilul dumneavoastra are nevoie de o consultatie la un medic care practica si pedodontia (stomatologia copii,  pediatrica). Evolutia dentitiei sale trebuie urmarita periodic, un control de rutina fiind indispensabil.

Stomatologia pentru copii nu are proceduri stomatologice atat de dierite de cele pentru adulti, insa nu orice doctor stomatolog practica stomatologia pentru copii, deorece este nevoie de foarte multa rabdare si de comunicare in relatia cu micutul pacient. Obisnuirea copilului cu pedodontul trebuie inceputa cat mai devreme.

De aceea medicul dentist pentru copii este pregatit si are ’’jucariile’’ necesare pentru a face placuta fiecare vizita la clinica stomatologica. Informatiile pe care vi le transmite un stomatolog pedodont  – stomatologie copii - sunt foarte importante si ajuta la o evolutie sanatoasa a starii de sanatate oro-dentare a copilului dumneavoastra.

Ce putem face pentru ca dintii copiilor nostri sa nu se mai carieze ?

Vom aplica metoda sigilarii (prevenirea aparitiei cariilor). Astfel micutul pacient va fi scutit de neplaceri atunci cand mananca, doarme ori tot timpul cand are alte activitati. Prima vizita la dentistul pediatru, specializat in stomatologie copii,  trebuie sa fie pana la varsta de 2 ani si 6 luni, in mod normal aceasta fiind si perioada finala de eruptie a dintilor. Lipsa de cooperare a copiilor in clinica de stomatologie se intalneste frecvent. Chiar si copii cu varste intre 5 – 8 ani au aceasta dificultate. De aceea trebuie aplicate masuri placute, care sa faca micutul pacient sa coopereze. In cele mai multe cazuri parintii sunt responsabili pentru atitudinea si educatia copiilor cu privire la vizitele din cabinet.

Galerie foto
  • ...