Imperial Dent-clinica stomatologica-Bucuresti

Estetica dentara

Ce sunt bijuteriile dentare? De ce se poarta?

Tatuajele dentare – sau mai bine zis bijuteriile dentare – sunt accesorii cosmetice pentru dinti, care evidentiaza zambetul stralucitor. Se recomanda sa purtati atunci cand aveti dantura perfecta cel putin aparent si dinti albi. Aplicarea bijutriei dentare se face in aprox 10 minute, fara sa afecteze dintele; lipirea bijuteriilor dentare se face cu o substanta speciala utilizata in stomatologie.

Cum ne pregatim pentru bijuterii dentare?

Este foarte important sa apelati anterior la detartrajul cu ultrasunete sau mecanic si la periajul profesional , efectuate inainte de aplicarea bijuteriilor dentare – dupa care aplicam o picatura de substanta demineralizanta pe locul unde se doreste a fi pus strasul dentar, iar dupa 15 – 20 de secunde se curata si se aplica adezivul care va tine tatuajul dentar. Se fotopolimerizeaza cu lampa aproximativ un minut, dupa care pe dinte, se pune bijuteria dentara cu putin material din compozit transparent, dupa care in final se actioneaza din nou cu lampa de fotopolimerizare si apoi se finiseaza toata portiunea din jurul strasului dentar.

Formele bijuteriilor dentare

Bijuteriile dentare (tatuajele) se regasesc in diferite forme si culori, care confera un aspect placut, atractiv, interesant si modern, iar materialele si dimensiunile difera. Bijuteriile dentare pot fi realizate din metale nobile (aur galben de 22 k sau 24k si aur alb 18 k) relativ simple si/sau cu pietre pretioase (diamant, rubin, safir, agat sau bijuterii dentare din zirconiu) prelucrate in forma de briliant sau forma florala, inima, cristal de diferite culori si multe alte variante in functie de gustul si stilul pacientului.

 

Programare online la clinica stomatologica Imperial Dent Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan/ceramica/zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o programare la clinica stomatologica premium Imperial Dent.

Galerie foto
  • ...