SS Kremlin Construct - Inchirieri utilaje constructii, Mogosoaia / Ilfov

SS Kremlin Construct - detalii firma

COMPANIE

Acasa / Companie

DESPRE NOIINCHIRIEZ UTILAJE CONSTRUCTII

Activam în domeniul constructii civile si industriale, stând la dispozitia clientilor cu o gama variata de servicii aferente acestui domeniu

Societatea noastra activeaza în domeniul constructii civile si industriale, stând la dispozitia clientilor cu o gama variata de servicii aferente acestui domeniu: inchirieri utilaje, transport agabaritic si tractari, asfaltari, demolari industriale, confectii metalice, defrisari si pregatire teren pentru constructie.

Oferim o gama completa de inchiriere, de la camioane, camioane cu macara, abroll-kippere, remorci agabaritice, stivuitoare , incarcatoare telescopice, excavatoare, buldoexcavatoare,  pentru lucrari de constructii, transport, manipulare marfa, incarcare – descarcare si montaj. De asemenea, asiguram transport pe trailer, transport agabaritic, transport utilaje de constructii, transport utilaje agricole, transport utilaje industriale, transport confectii si structuri metalice,  tractari, instalatii, silozuri, grinzi, etc.

Scopul nostru este de a satisfice nevoile dumneavostra cu echipamentul potrivit la pretul potrivit.

Echipamentele noastre sunt bine întretinute, preturile noastre sunt competitive, iar zona noastra de servicii se întinde pe întreg teritoriul tarii. Indiferent de zona unde va aflati va putem satisface cererea de închiriere de echipamente în toata tara.Ne propunem sa fim pentru clientii nostri un partener de încredere oferind calitate si profesionalism. Colaborarea si contractele firmei au facut ca orice cerinta a consumatorului final sa fie satisfacuta în parametrii ceruti de acestia.

Strategia noastra pe termen lung este dezvoltarea portofoliului de clienti, si de a deveni un partener valoros si de încredere. Pentru oferte complete de servicii si oferte personalizate, ne puteti contacta telefonic la numarul: 0730.023.999

Galerie foto
  • ...