SS Kremlin Construct - Inchirieri utilaje constructii, Mogosoaia / Ilfov

Servicii

...
Transport intern si international

Oferim serviciul de transport intern de marfa in Bucuresti si pe intreg teritoriul Romaniei la preturi avantajoase.

Oferim serviciul de transport intern si international rutier de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar.

Oferim tarife de transport marfa competitive atat pentru intern cat si pentru international.

Transport international in/din: Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova

Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR/TIR

Experienta noastra in transportul rutier de marfuri, precum si clientii pe care avem onoarea sa-i avem in protofoliu, ne dau garantia ca vom fi la inaltimea cerintelor dvs. potentiale de transport marfuri.

Contractele si colaborarile solide cu un mare numar de transportatori verificati, ne dau posibilitatea de a asigura in conditii de siguranta si eficienta transport rutier de marfa in regim de grupaj partial sau camion complet INTERN , INTERNATIONAL si COMUNITAR.

Acoperim toata gama serviciilor de transport marfuri :

- Transport rutier international - Transport rutier intern - Transport rutier agabaritic si special - Transport rutier frigorific cu temperatura controlata - Transport textile/confectii - Transport rutier la grupaj in partide de marfa de diverse greutati si volume, direct pe camioane - Transport rutier la camioane complete

Cereti ACUM o cotatie de pret. Ne va face placere sa va ajutam in activitatea dvs.

Acordam atentie maxima fiecarui client in parte si avem grija ca fiecare transport sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Ne recomanda punctualitatea, experienta, seriozitatea profesionala si siguranta cu care executam aceste servicii de transport. Ne respectam angajamentele si promisiunile facute fata de toti clientii nostri, fapt pentru care relatiile noastre sunt intotdeauna cordiale.

Siguranta transportului de marfa

De comun acord cu dvs. pentru fiecare transport, stabilim nivelul corespunzator de siguranta si monitorizare. Soferii firmei noastre de transport, ofera siguranta transportului dvs.

Punem mare accent pe siguranta transporturilor, pregatirea personalului si verificarea periodica a autovehiculelor din parcul auto propriu.

Siguranta transporturilor este detaliul cel mai important de care trebuie sa se preocupe o companie care activeaza in domeniul transporturilor.

...
Transport abroll kipper si inchiriere containere

Autoutilitara transport containere cu sistem abrollkipper.

Containerele se pot inchiria si pentru depozitare deseuri si au dimensiunile intre 18-30 m³.

...
Transporturi cu autobasculante 8x4

Inchiriem si efectuam transporturi cu autobasculante 8x4 pentru pentru transport de materiale reziduale, pamant, materiale constructii, balast, pietris, nisip etc.

...
Relocari industriale si civile

Oferim servicii prompte, de calitate, profesionalism si eficienta la preturi avantajoase, asigurandu-va  mutarea, transportul, ca relocarea sa se desfasoare in siguranta. Prioritatea noastra principala este sa va asiguram un transport sigur, eficient si rapid.

Mutarea echipamentelor sau a unor linii de fabricatie se poate face in cadrul aceleasi cladiri sau dintr-o cladire intr-alta, situate in acelasi oras, tara sau in tari diferite. Compania noastra are in dotare tot echipamentul necesar efectuarii acestor operatiuni de mutari industriale.

Oferim solutii optime si pentru manipularea utilajelor industriale, cu ajutorul echipamentelor de manipulare proprii.

Este important ca proiectele de acest gen sa fie solicitate in timp util pentru a realiza pregatirile necesare, pentru a viziona spatiul de lucru si pentru a raspunde cat mai corect cererilor de oferta.

Serviciile de care pute?i beneficia includ:

  • servicii de demontare;
  • curăţare profesională;
  • ambalare în vederea transportului;
  • manipulare şi încărcare pe camioane/containere;
  • transport către destinaţia finală şi ansamblul operaţiunilor şi formalităţilor logistice;
  • reinstalare şi punere în funcţiune/asistenţă la punerea în funcţiune;
  • coordonare permanentă cu personalul clientului;

Contam pe o echipa orientata spre satisfacerea necesitatilor clientilor nostri.

...
Demolari/Dezafectari

Demolari/Dezafectari

Acasa / Demolari/Dezafectari

  • Previous
  • Next

Asiguram servicii de demolari, excavatii, terasamente, decopertari si dezafectari inclusiv transportul materialului rezultat din demolari, decopertari sau dezafectari.

Un aspect important este curatenia in urma demolarii, de aceea asiguram servicii complete pana la curatarea locului pentru a putea fi valorificat, fara nici o grija din partea proprietarului

Activitatea de dezmembrare este facuta in toate cazurile cu preluarea intregii cantitati de deseuri rezultate, atat de natura metalica, cat si de natura nemetalica ( mase plastice, textile, hartii si cartoane, cioburi de sticla, cauciuc)

De asemenea, la cererea furnizorului, efectuam si lucrari de demolare zidarii si evacuare moloz, pentru care avem si utilaje specializate.

Totodata am alocat o atentie deosebita ca lucrarile sa se efectueze in conditii sigure, eliminand riscul accidentarii personalului, a afectarii instalatiilor si cladirilor sau contaminarii mediului.

Lucrarile efectuate de noi sunt de calitate si de inalta tinuta profesionala, dezvoltate in baza unor proiecte de dezafectare intocmite de personal propriu si numai in cazuri speciale de firme de proiectare specializate.

...
Evacuare deseuri si moloz

Executam servicii de evacuare deseuri si moloz rezultate in urma lucrarilor de constructii sau a altor lucrari.

Activitatea de dezafectare se desfasoara in conditii de maxima siguranta si promptitudine.

Dezafectare cladiri, hale si centrale termice si salubrizarea acestora

Pentru schimbarea destinatiei unei cladiri este necesar un proces de dezafectare a acesteia, proces care necesita un echipament adecvat si un personal specializat.

...
Defrisare si curatare terenuri

Putem efectua, in functie de nevoile clientului, urmatoarele:

  • Defrisare suprafete cu arbusti, iarba si vegetatie necontrolata
  • Imprejmuiri terenuri cu diferite materiale
  • Tundere iarba/gazon
  • Taieri/defrisari arbori si arbusti
  • Strangere, evacuare si transport deseuri
  • Va venim in ajutor cu  echipe de profesionisti cu experienta in domeniu, sustinuti de o baza tehnica avansata.
  • De asemenea societatea noastra se ocupa si de salubrizarea  cladirilor dezafectate si transportul deseurilor rezultate.

...
Deszapezire

Societatea noastra este specializata in prestarea serviciilor de deszapezire pentru :

- drumuri publice; - drumuri de incinta; - suprafete de miscare (parcari,piste aerogari);

Furnizam servicii de deszapezire mecanizata (cu utilaje de deszapezire) sau manuala

Serviciile de deszapezire mecanizata se executa cu tractorase cu lama, tractoare cu lama sau cu cupa, incarcatoare frontale cu cupa de tip Bobcat sau utilaje medii de deszapezire cu brat excavator in spate si cupa in fata (tip Caterpillar). Deszapezirea cu utilaje de deszapezire se executa pentru curatarea depunerilor de zapada din parcari, de pe aleile de acces auto, de pe rampele de incarcare - descarcare (portile de acces ale camioanelor) ale depozitelor, etc, locuri unde deszapezirea manuala este mai putin eficienta

Serviciile de deszapezire manuala constau in curatarea zapezii de pe alei, trotuare, deszapezirea intrarilor in cladiri, deszapezirea cailor de acces pietonale, deszapezirea locurilor de parcare unde accesul utilajelor de deszapezire este greu sau imposibil, spargerea ghetii de pe portiunile inghetate ale aleilor, parcarilor, intrarilor, etc.

La cerere, efectuam lucrari de incarcare si transport al zapezii rezultate in urma activitatii de deszapezire.