Jovial Salon Salon de infrumusetare

Gene si Sprancene

Ochii sunt poarta sufletului, de aceea gene si sprancene atent ingrijite de o cosmeticiana va vor pune in valoare cele mai frumoase trasaturi.

Ochii pot fi evidentiati prin sprance frumos conturate si ingrijite. Un pensat potrivit aduce luminozitate ochilor si trasaturilor fetei. Vopsirea acestora va vor evidentia ochii, iar gene lungi si arcuite va aduc un plus de senzualitate.

Aceasta pentru ca forma sprancenelor este esentiala in frumusetea fetei, de aici importanta conturarii si vopsirii potrivite a acestora in functie de forma fetei, culorii parului si tenului. Sprancenele in forma potrivita iti pot pune in valoare trasaturile sau, dimpotriva, sa iti dea un aspect vulgar si dizgratios.

Exista cinci tipuri fundamentale de conturare a sprancenelor, iar arcuirea si forma lor trebuie data in functie de fiecare persoana in parte. Specialistii in sprancene asigura un aspect armonios, natural, atat din punct de vedere al formei, cat si al nuantei. In salonul nostru, echipa este formata din specialisti care va pun in evidenta trasaturile fetei, prin alegerea

Galerie foto
  • ...