Jovial Salon Salon de infrumusetare

Machiaj

Machiajul a fost argumentul prin care femeile si-au pus in valoare feminitatea din cele mai indepartate timpuri. La jovial in Unirii va propunem machiaj de zi, de seara si pentru evenimente speciale pentru ca voi sa fiti oricand frumoase. Va propunem sa fiti straluciti precum o vedeta si sa fiti reginele frumusetii contemporane. Va asteptam la Jovial!

Folosindu-si talentul si experienta,stilisisti de la salon Jovial iti recomanda culorile potrivite stilului tau si modul in care sa le aplici. Noi iti vom impartasi secretele din spatele scenei, iti vom oferi sfaturi si tehnici de machiaj, referinte privind tendintele in machiaj si te vom ghida in alegerea propriului stil.

Un specialist stie sa puna intotdeauna in valoare un chip si sa adapteze machiajul in functie de personalitate, de stil vestimentar si de viata, de trasaturi, de culoare ochilor si a fetei.

Efectele unui machiaj profesional sunt vizibile si exprima cine esti. Un profesionist iti subliniaza trasaturile, iti ascunde defectele, va alege temperatura de culoare si stilul sa exprime prin make up personalitatea ta. Spre exemplu, daca esti o persoana excentrica make-up artistul te va machia in nuante puternice, ochi fumurii, gene false. Daca, dimpotriva, esti o persoana care doreste sa treaca neobservata, machiajul ales va fi ales simplu, cu un aspect natural.

O alta diferenta adusa de machiajul realizat de profesionisti consta in rezistenta make-up-ului. Un machiaj profesional rezista pana la 24 de ore sau pana la demachiere. In salonul Jovial folosim produse profesionale de machiaj MAC si Makeup Forever, recunoscute prin faptul ca dureaza in timp.

Galerie foto
  • ...