Kokos - Fun & Play - Loc de joaca, organizari petreceri copii

Loc de joaca

La Kokos Fun&Play te simti acasa printre papagali exotici, pasari flamingo, nuci de cocos, palmieri, liane si lichenii de pe pereti. Aici gasesti ingredientele necesare pentru a trai momente frumoase din viata ta si a copilului tau, de care sa iti amintesti mereu cu drag: petreceri fantastice, evenimente de neuitat, activitati cu si pentru intreaga familie, experiente si prieteni noi.
 
Spatiul nostru este generos si dispus pe 3 nivele de varsta si interes
 
JUNGLE FUN
In spatiul alocat pentru copii mici si pitici, ZONA JUNGLE FUN , am pregatit jocuri atractive si distractive pentru acestia si o calatorie in jungla amazoniana. Aici copilul tau va descoperi multe atractii interactive pentru joaca si educatie distractiva: jocuri de aruncat la tinta si de daramat obstacole, jocuri de sortat pe culori / forme / dimensiuni, jocuri de socializare si muuulta miscare. Avem labirint modular, trambulina, leagane, modul de escalada si tobogan, zone speciale de creatie si socializare, panouri de entertainment educational, zona soft play pentru bebelusi si zone de jocuri de rol.

Te asteptam cu piticul la topaiala si la entertainment educational! De ce nu, si la cele mai memorabile PETRECERI IN PALMIER ever!
 
BE A STAR
 
In ZONA BE A STAR, alocata pentru joaca si distractie preadolescentilor si adolescentilor, iti punem la dispozitie console de jocuri video single si duo player, cu cele mai noi jocuri aparute pe piata, board games, arcade games si multa distractie ca un V.I.P.! Cele mai noi atractii si jocuri multi player te asteapta aici: Darts, Pylos, Arunca la tinta, Quarto, X si O, Air hockey, Foosball si, mai ales, Karaoke cu cele mai noi si in voga melodii pentru STAR-ul din copilul tau!

Aici se pot organiza cele mai tari V.I.P. PARTY-uri, in cel mai cool loc de joaca din Bucuresti si imprejurimi! Pentru tine putem aduce Photo Booth, accesorii si decoruri de petrecere tematica si gata: ai cea mai buna reteta ca sa te distrezi alaturi de familie si de prieteni!
 
GLAMOUR CLUB
Cine a zis ca adultii nu se joaca? Noi stim sigur ca la Kokos Fun&Play o vor face! Si nu oriunde: ci in cel mai nou spatiu de lounge si de narghilea din Bucuresti si imprejurimi, numai aici! Declaram deschisa sesiunea de distractie pentru adulti si parinti: GLAMOUR CLUB sau despre cum parintii stiu sa petreaca alaturi de prieteni si familie!Noi venim cu atractiile: Rummy, Quixo, Quoridor, Biliard, Ping Pong, Karaoke si tot ce-ti trebuie pentru cea mai tare petrecere de pana acum, tu vino cu prietenii!  Daca simti nevoia sa alimentezi cu energie, iti punem la dispozitie barul glamour de bauturi si sucuri ca sa te revigorezi dupa atata distractie. ADULT PLAYING ZONE este cea mai tare zona pentru adulti, parinti si insotitori 18 ani+, unde te simti bine si iti stii copilul in siguranta un etaj sau doua mai jos si unde avem noi grija sa te simti memorabil.

Galerie foto
  • ...
  • ...