Kokos - Fun & Play - Loc de joaca, organizari petreceri copii

Petreceri private

Noi stim ca iti plac petrecerile si mai stim ca vrei sa ii organizezi copilului tau cea mai frumoasa aniversare de pana acum. Dar cum? Exista un inceput si, de aceea esti pe site-ul nostru. Aici gasesti oferte customizate si poti personaliza totul de la tematica si concept, pana la decoruri si accesorii; de la meniuri pentru copii si adulti, pana la ateliere si spectacole; de la inchiriere de echipamente si pana la extra serviciile pe care vi le putem pune la dispozitie pentru cea mai reusita si de neuitat petrecere.Fie ca ai un copil pana in 8 ani, fie ca vrei sa surprinzi un adolescent sau un membru din familie, noi te ajutam sa ii faci cea mai frumoasa surpriza. La Kokos Fun&Play iti suntem alaturi ca sa fii cel mai bun organizator de eveniment.

Putem sa organizam petreceri private pentru familii cu copii sau numai pentru adulti si dispunem de spatii generoase, cu o capacitate de peste 50 persoane/nivel.
DESPRE LOCATIE
Trei etaje diferite ca si concept si amenajare sunt puse la dispozitia ta si astfel varsta copilului tau poate face ca petrecerea sa fie altfel in fiecare an! An de an copiii se schimba si cresc si, o data cu ei, cresc si asteptarile lor despre cea mai frumoasa petrecere. Tot asa si zonele lor de interes se schimba, si prietenii la fel.

La Kokos Fun&Play ai cel mai versatil spatiu, care se poate modifica si poate fi mereu altul. In plus, la 7 sau 8 ani+, copilul poate accesa etajul superior si duce distractia la un alt nivel. Avem 160 mp/nivel pentru a garanta o distractie pe cinste!
 
Meniuri petrecere
Meniurile copiilor si adultilor se pot personaliza in functie de dorinta ta si de invitati. Putem comanda de la colaboratori cele mai sanatoase si savuroase meniuri, candy baruri si torturi, astfel sa putem satisface pe cei mai pofticiosi vizitatori. Avem o oferta completa de meniuri pentru adulti si pentru copii si pentru toate preparatele ne asiguram ca se folosesc cele mai bune produse romanesti, pregatite de bucatari experimentati. Indiferent de ce alegi, comanda ta va fi gatita si servita in cele mai bune conditii.
 
Concept & Decoruri
Tematica si decorul sunt cele mai importante ingrediente ale unei petreceri. Daca ai chemat invitatii la petrecerea ta, te ajutam sa ii transpui intr-un univers cu un concept tematic versatil si atractiv, in care poti fixa orice tema: costume si masti, muzica adecvata temei, decoruri potrivite si aranjamente speciale. Putem sa oferim baloane Jumbo, Pinata, ghirlande de baloane, banner personalizat La Multi Ani! si scaunul sarbatoritului. Sunteti gata? Dam start petrecerii!
 
Animatie & Spectacole
Programul artistic al petrecerilor pentru copii, adolescenti si adulti sunt esentiale pentru o petrecere reusita. Putem sa va asiguram, prin colaboratorii nostri, variate pachete si programe de animatie cu tematici diverse, monitori pentru copii, spectacole sustinute de actori, spectacole interactive si de papusi, precum si o gama larga de ateliere si workshopuri: baloane modelabile, pictura pe fata, workshopuri de dictie si improvizatie, Fun Science, experimente amuzante, spectacole de magie si divertisment, banduri, etc. Programele interactive si spectacolele pentru copii si adulti vor deveni momentele cheie ale petrecerii, aducand impreuna toti invitatii si incurajand spontaneitatea si creativitatea.
 
Extra Servicii
In functie de pachetul ales si de preferintele tale ca si gazda, iti propunem: mascota, acces la sistemul de Karaoke + DJ, Photo Booth, servicii de foto si video si multe alte suprize. Totul pentru ca petrecerea copiilor sau a familiei sa fie una de neuitat. Noi venim cu propuneri creative si personalizate pentru a-i surprinde pe cei mici cu cea mai frumoasa aniversare!

Galerie foto
  • ...
  • ...