La Seratta - Restaurant Otopeni, Ilfov

Evenimente

Nunti si botezuri, pentru momente cu adevarat unice

O nunta ca in basme, cu o ceremonie in aer liber? Un botez plin de candoare, cu Ursitoare care vin de departe sa urseasca soarta buna micutului?

 

Ati visat atat de mult acest moment si nimic nu trebuie sa lipseasca! Totul trebuie sa fie ca la carte: invitatiile, marturiile, ceremonia, muzica, florile si cate si mai cate lucruri…

Pentru a savura din plin aceste momente, grijile pregatirii si stresul nu au voie sa se faca simtite. Echipa La Seratta are o experienta bogata in organizarea de evenimente si de aceea trebuie doar sa ne spuneti ce va doriti si noi ne vom ocupa cu minutiozitate de fiecare detaliu.

 

Petreceri tematice, pentru alte momente speciale

 

O frumoasa aniversare sau o zi fericita a numelui? Sarbatori, petreceri tematice sau o reusita pe plan profesional? De cate ori nu v-ati gandit sa va surprindeti invitatii cu o seara speciala? Ati avut atatea idei, dar v-a fost greu sa le puneti cap la cap pe toate. Apoi ati tot amanat si…nu s-a mai intamplat nimic.

 

Poate ca de data aceasta va doriti o petrecere perfecta, insa nu prea stiti cum sa faceti sa impacati toate gusturile: locul sa arate superb, gradina sa fie incapatoare, meniul si muzica impecabile…

Nimic mai simplu! Indiferent de ocazie, La Seratta are toate ingredientele de care aveti nevoie pentru ca aceste momente sa fie perfecte. Nu numai pasiune pentru detalii, dar si calitatea unor servicii de top si delicii preparate de adevarati profesionisti in arta culinara.

 

Evenimente corporate, pentru afaceri si echipe de succes

Cu siguranta ca v-ati dori sa auziti vorbindu-se si la cateva luni dupa, despre cat de reusita a fost petrecerea organizata de compania dumneavoastra sau cat de prestigioasa a fost conferinta, lansarea sau expozitia.

 

Avem tot ceea ce ne trebuie pentru a va indeplini dorintele, de la ambianta deosebita si pana la servicii de calitate si mancare delicioasa. Angajatii, partenerii de afaceri sau clientii va vor tine minte, cu siguranta.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0721257165
Ferme F, nr.15, Otopeni , judetul Ilfov
Distribuie