La Seratta - Restaurant Otopeni, Ilfov

Locatia

...
Exteriorul – O oaza de racoare in serile toride de

Exteriorul – O oaza de racoare in serile toride de vara

 

Daca visati la o seara speciala si intima, altfel decat in Bucurestiul aglomerat, La Seratta este locul perfect!

 

Desi la doar cativa kilometri de Bucuresti, gradina cu nuci inalti si pergole pline de flori, cu alei de piatra si plante exotice va va face sa va simtiti chiar in mijlocul naturii.

 

Toate acestea, la care se adauga luminile discrete si muzica special aleasa, fac din gradina restaurantului o adevarata oaza de racoare, relaxare si buna dispozitie in serile toride de vara.

 

Aici, puteti lua masa in aer liber, in mijlocul gradinii, va puteti relaxa la o cafea aromata in zona canapelelor sau puteti savura un cocktail racoros la bar.

...
Interiorul

Interiorul – Lumina si spatiu

 

Cu cei 370 mp ai sai si pereti mari de sticla, salonul de festivitati este generos si foarte luminos. Inaltimea de aproape 9 metri da prestanta salonului, iar forma sa circulara ofera vizibilitate totala din orice punct, fiind destinat oricarui tip de evenimente sociale.

 

Interiorul este conceput cu forme clasice care amintesc de un panteon, cu arcade si colonade, dar decorat intr-o maniera moderna, spatiul impresioneaza prin originalitatea si frumusetea detaliilor.

...
Conceptul

La Seratta este un spatiu creat anume pentru clipe magice, unde arhitectura clasica a cladirii se intalneste armonios cu accesorii de design interior contemporane.

 

Corpurile de iluminat, inspirate de luna plina din noptile de vara, sunt punctul principal de atractie al interiorului, oferind intregului spatiu doza perfecta de farmec si romantism.

 

Gandite si lucrate manual de un boutique de creatie din Italia, design-ul corpurilor de iluminat se desprinde de notiunea clasica si transcende in sfera artisticului, creand o atmosfera de basm si valorizand fiecare detaliu din jur.

 

Mobilierul, ales in aceleasi tonuri de culoare, in forme fine si elegante, este creat special pentru evenimente.

Categorii
Date de contact
0721257165
Ferme F, nr.15, Otopeni , judetul Ilfov
Distribuie