Lavobad - Executie si reparatii instalatii electrice, Bucuresti si Ilfov

Despre noi

Cine suntem?

Lavobad ® este o firma cu CAPITAL integral privat care a fost infiintata in anul 2012, avand ca principala activitate, prestarea de servicii in domeniul instalatiilor electrice – interventii rapide. In 7 ani de activitate am acumulat foarte multa experienta, am dat dovada de seriozitate, daruire si profesionalism, devenind parteneri seriosi si de incredere pentru clientii nostri.

Preturile corecte, promptitudinea, profesionalismul, executia de lucrari de buna calitate, functionalitatea si nu in ultimul rand, estetica lucrarilor, ne-au ajutat sa crestem de la an la an.

Am identificat faptul ca nevoia dumneavoastra se manifesta intr-un interval de timp bine determinat, motiv pentru care in MAXIM 1 ORA reusim sa raspundem acestei nevoi prin serviciul de interventii rapide.

Este foarte important sa beneficiati de o consiliere buna atunci cand demarati un proiect ce are legatura cu instalatiile electrice, pentru executia lor fiind obligatoriu sa apelati la serviciile unor electricieni autorizati care respecta normativele legislative aflate in vigoare si care cunosc toate masurile ce trebuie sa fie luate pentru obtinerea unor rezultate de exceptie. Firma noastra LAVOBAD ® utilizeaza doar materiale de calitate, certificate de catre furnizori renumiti in domeniu, cu care am legat parteneriate stabile.

Cui ne adresam?

Serviciile de reparatii, montaj, executie si mentenanta instalatii electrice sunt destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice: sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale, policlinici, spitale, scoli, gradinite, blocuri de apartamente, asociatii de propietari, ansambluril rezidentiale, etc. Intervenim rapid si prompt pentru solutionarea eficiente si imediata a necesitatilor voastre in materie de instalatii electrice.

Ai grija ca instalatia electrica a locuintei, biroului, spatiului comercial, etc., sa prezinte siguranta in utilizare si sa iti asigure o durata indelungata de exploatare! LAVOBAD ® este alaturi de tine!

Programul de lucru a fost astfel conceput incat sa raspunda nevoilor tuturor categoriilor socio-profesionale. LAVOBAD ® lucreaza 365 de zile pe an24/24h 7, inclusiv Sambata, Duminca sau sarbatorile legale, fie ca vorbim despre Craciun, Anul Nou sau Paste.

Ne deplasam la locatia dumneavoastra din Bucuresti in 1 ora sau la o locatie din tara (Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Campina, Brasov, Craiova, Constanta) in doua zile de la stabilirea devizelor pentru lucrarile ce vor trebui efectuate.

Pentru lucrari solicitate in afara localitatii vom percepe suplimentar o taxa de deplasare de 1.24 lei/Km. (include TVA)

Fiecare interventie se finalizeaza prin incheierea unui proces verbal de interventie ce reprezinta certificatul de garantie si conformitate (ce include problema identificata, modul de rezolvare si probleme ce au ramas de remediat) alaturi de factura fiscala si chitanta atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Galerie foto
  • ...