Lavobad - Executie si reparatii instalatii electrice, Bucuresti si Ilfov

Montare protectie supratensiune

In prezent progresul tehnologic a atins cote la care nu ne-am fi gandit si continua se se dezvolte. Obiectele precum PC-ul, televizorul cu internet, imprimantele de mari dimensiuni, nu mai sunt o utopie. Acesta evolutie necesita noi solutii pentru echipamentele electrice, astfel incat locuinta sa fie protejata la parametrii optimi.

Montarea protectiilor la supratensiune este un domeniu in care LAVOBAD  ®  ocupa un loc de frunte. Datorita gamei diversificate de aparatura putem acoperi necesitatile functionale de zi cu zi dar si pe cele tehnice.

Prin serviciul de interventii rapide.

Care sunt cauzele supratensiunilor?

Cele mai frecvente cauze sunt influenta directa sau indirecta a trasnetului si actiunile de cuplare in retelele de joasa tensiune.

Cele mai insemnate pagube se inregistreaza in urma loviturilor de trasnet. Acestea pot provoca chiar si incendii.

Pentru a proteja retelele electrice fie ele de natura industriala sau rezidentiala, este important sa se instaleze descarcatoarele potrivite, astfel reducandu-se riscul producerii pagubelor.

Daca doriti sa va protejati locuinta prin montarea unor protectii la supratensiuni, echipa  LAVOBAD ®  va raspunde cu rapiditate si profesionalism solicitarii dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...