LITherapy - Centru de tratare a durerilor de spate Bucuresti

FizioElectroterapie Frecventa Joasa & Infrarosu

Procedurile de fizioelectroterapie folosesc curentul electric de frecventa joasa si infrarosul de unda lunga pentru a obtine efecte fiziologice si terapeutice asupra organismului uman. Suna acum pentru a afla mai multe despre Electroterapie Bucuresti: 0724.434.998

Acestea implica aplicarea unui curent electric de frecventa joasa similar AL-TENS pe talpile picioarelor, în palme, pe anumite puncte trigger dureroase sau segmente musculare contractate.

Electrostimulare Bucuresti, de frecventa joasa aplicata pe talpile picioarelor sau în palme actioneaza în functie de intensitatea setata pe un segment sau pe întregul traiect nervos al membrelor inferioare, respectiv superioare. Concomitent, se actioneaza cu infrarosu de unda lunga atât la nivelul talpilor cât si al palmelor, ceea ce conduce la intensificarea proceselor de regenerare celulara, detoxifiere si accelerare metabolica.

Electrostimularea aplicata pe puncte trigger sau segmente musculare activeaza musculatura eliminând durerea punctuala si respectiv contracturile musculare locale. De asemenea, tonifica segmentele musculare pe care este aplicata.
 
PRINCIPII DE ACTIUNE
impulsuri de frecventa joasa prin suport talpi, stickuri mâini si respectiv ventuze;
infrarosu de unda lunga (emis de Turmaniu);
acupunctura.

Galerie foto
  • ...