Marchif - Salon de infrumusetare, Bucuresti

Coafor

Femeile au foarte mare grija de podoaba lor capilara si este foarte usor de înteles de ce. Un par îngrijit schimba total felul în care arata persoana ce îl poarta, indiferent ca aceasta va opta pentru un par scurt, mediu sau lung. Puteti apela cu încredere la Marchif Salon de fiecare data când doriti o schimbare de look. Se spune ca atunci când o femeie vrea sa schimbe ceva în viata ei, primul lucru pe care îl va schimba este coafura.

Fie ca doriti un simplu tuns, spalat sau coafat cu peria, cu ondulatorul sau cu bigudiuri, la salonul nostru veti gasi toate aceste servicii. Indiferent de marimea parului, puteti beneficia de întins cu placa, de diverse tipuri de coc sau împletituri, în functie de coafura pentru care v-ati decis.

Pentru o schimbare de look mai evidenta puteti alege sa va deschideti culoarea parului printr-un usor decapaj, puteti opta pentru suvite sau va putem vopsi în orice nuanta doriti astfel încât rezultatele sa fie pe placul dumneavoastra.

Daca urmeaza un eveniment important în viata dumneavoastra cu drag ne oferim sa va facem coafura de mireasa si totodata sa va fixam voalul astfel încât sa aratati minunat într-o zi atât de speciala si importanta.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0722123642; 0212507221
Soseaua Mihai Bravu, Nr. 147-169, bl. B5, sc F, Ap. 191, Sectorul 2, Bucuresti
Distribuie