Marchif - Salon de infrumusetare, Bucuresti

Marchif - detalii firma

Suntem un salon de înfrumusetare din Bucuresti, oferim o gama completa de servicii de înfrumusetare: coafura, frizerie, cosmetica, epilare, tratamente faciale si machiaj. Cu experienta de peste 20 de ani si o echipa de profesionisti, specializati în cele mai noi si inovatoare tehnici folosite în industria frumusetii si cu entuziasmul celor care îsi doresc sa aduca zâmbete pe chipul clientelor, obiectivul nostru este de a oferi toate aceste servicii din cadrul salonului de înfrumusetare, la cele mai înalte standarde, care sa depaseasca exigentele clientelor noastre.

La Marchif Salon stilul, calitatea si rafinamentul sunt cele mai importante principii dupa care ne ghidam de aproximativ 20 de ani si fara de care nu am putea razbi în industria frumusetii, iar priceperea si talentul specialistilor nostri sunt sustinute si de gamele de produse premium pe care le folosim, mizând întotdeauna pe calitate si ingrediente cât mai naturale.

De la început am stiut ca imaginea clientelor noastre ne reprezinta si ne recomanda, de aceea toate doamnele si domnisoarele care trec pragul salonului nostru primesc mai mult decât servicii profesionale.

Toate clientele noastre primesc consultanta personalizata si aleg în final ceea ce li se potriveste cel mai bine. Sfaturile venite din partea specialistilor nostri, completate de atmosfera relaxanta si primitoare în care va întâmpinam, fac din vizita obisnuita într-un salon de înfrumusetare, o experienta deosebita!

La Marchif Salon iti oferim servicii de înfrumusetare diverse, la cele mai înalte standade si la preturi accesibile, astfel încât drumul la salon sa fie pentru tine o experienta de care sa îti doresti sa ai parte tot mai des.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722123642; 0212507221
Soseaua Mihai Bravu, Nr. 147-169, bl. B5, sc F, Ap. 191, Sectorul 2, Bucuresti
Distribuie