New Akord Security - Servicii integrate de securitate, Bucuresti

New Akord Security - detalii firma

Credem în standarde înalte de etica, integritate si corectitudine în toate aspectele afacerii noastre si ne angajam sa stabilim cu fiecare dintre clientii nostri relatii de colaborare durabile si pe termen lung, sub semnul deschiderii si al onestitatii.

NEW AKORD SECURITY este o companie moderna, construita pe principii solide, ce garanteaza o abordare profesionista în piata româneasca de profil. Pentru acest deziderat compania noastra vine în întampinarea clientilor cu o gama larga de servicii integrate de securitate, coroborate cu optimizarea costurilor si sporirea gradului de eficienta a sistemelor de paza.

Avem expertiza informativa, functionala, dar suntem recunoscuti pentru abordarea coerenta si eficienta din punctul de vedere al costurilor si al adecvarii solutiilor de securitate.

Oferim solutii de securitate si gestionare a riscurilor, oferind în acelasi timp clientului o rentabilitate masurabila a investitiei în securitate. Agentia noastra autorizata, asigurata si cu servicii complete, ofera servicii profesionale de paza, securitate corporativa, protectie executiva, prevenire a pierderilor, gestionare a riscurilor si servicii private de investigare.   Am dezvoltat un model unic de servicii care ofera clientilor nostri posibilitatea de a alege nivelul de protectie care se potriveste cel mai bine atât cerintelor de securitate cît si bugetului alocat. Indiferent de marimea, amploarea sau complexitatea afacerii sau proiectului dvs., suntem capabili sa livram solutii personalizate pentru a rezolva orice provocare de securitate.

Galerie foto
  • ...