New Tech Academy - Cursuri IT Bucuresti

Curs de programare - Fullstack

Postul de developer full stack a devenit tot mai cerut si apreciat în ultimii ani si cu siguranta se va mentine pe pozitiile de top în continuare. Daca nu ai experienta în domeniul IT, dar îti doresti o cariera tehnologica, alege un curs de programare pentru începatori si acumuleaza experienta profesionala chiar în cadrul cursurilor de programare.

La NewTech Academy înveti atât programarea Front-End, cât si cea Back-End cu o metoda moderna de predare folosind experienta practica. Oferim cursuri de IT 70% practice si 30% teorie actualizata în continuu. Chiar de la primul curs, studentii fac exercitii aplicate si imediat pun în practica cunostintele dobândite.

În cadrul acestui curs vei finaliza proiecte atât individual, cât si în echipa. Vei finaliza sarcini în HTML, CSS si JS, precum si vei construi un REST API si multe altele. Toate aceste proiecte se vor combina într-un portofoliu impresionant care te face un candidat remarcabil pentru postul tehnologic dorit.
La noi gasesti mentori cu multi ani de experienta în Hi-Tech, care predau, atât programare pentru începatori, cât si pentru niveluri mai avansate. Ei îsi vor împartasi cunostintele profesionale despre industria tehnologica si te vor ajuta sa te concentrezi asupra a ceea ce este important sa înveti ca sa devii full stack developer.

Galerie foto
  • ...