New Tech Academy - Cursuri IT Bucuresti

Curs Frontend Web Developer

Învata dezvoltarea web Front-End cu o metoda moderna de învatare folosind experiente practice. În cadrul acestui curs de IT online vei finaliza proiecte atât individual, cât si în echipa. Vei dobândi abilitati practice în HTML, CSS, JavaScript, proiectare avansata Informatii utilizator (UI) si dezvoltare SPA. De asemenea, îti vei îmbunatati abilitati precum leadership si rezolvarea problemelor.

Garantam un curs 70% practic, predat de mentori cu multi ani de experienta în domeniul Hi-Tech. Mentorii academiei au experienta vasta în predare, însa activitatea lor de baza este cea de programatori – fapt care ajuta foarte mult în creare unei relatii deschie cu studentii.

Curricula pentru programarea Front-End a fost dezvoltata de liderul educatiei tehnologice israeliene – Wawiwa Tech Training în colaborare cu companiile de top din industrie. Marele avantaj al acestor cursuri de programare îl alcatuiesc relevanta si eficacitatea, pentru ca exercitiile si proiectele sunt actualizate continuu. Toate aceste proiecte se vor combina într-un portofoliu impresionant, conceput pentru a întari tot ceea ce ai învatat în curs. Portofoliul final va fi instrumentul tau principal de a arata abilitatile si cunostintele tehnologice pentru a deveni un candidat remarcabil pentru postul de tehnologie pe care îl doresti.

Pentru mai multe de informatii despre curs si profesia de developer web, programeaza-ti o consultatie personalizata gratuita cu un consilier de studii NewTech Academy. Completeaza formularul de pe site sau contacteaza-ne telefonic iar noi vom reveni cu un apel în cel mai scurt timp posibil.

Galerie foto
  • ...