Palatul National al Copiilor

Atletism

Atletism – o armonioasa dezvoltare psihica si fizica ce te sustine in sustinerea propriilor recorduri. Sa muncesti zi de zi cu tine, pentru a realiza marea performanta,si, nu de putine ori, sa reprezinti tara in competitiile internationale- iata esenta activitatii echipei de atletism a Palatului National al Copiilor. Profesori: Ivan Madalina si Popovici Miomir.                           

Varietatea probelor din atletism ofera copiilor înscrisi la cercul nostru posibilitatea sa-si valorifice aptitudinile fizice si psihice încercând cât mai multe dintre acestea într-un mediu plin de buna dispozitie si colaborare.

Prin alergarile lungi, sprint, sarituri sau aruncari lasam copiii sa se bucure de specificul fiecareia pentru ca mai departe, sub îndrumare de specialitate, sa descoperim împreuna proba în care se poate face performanta.

Încurajând selectia, calauzindu-i prin etapele initierii, consolidarii si perfectionarii tehnice au fost descoperiti în concursurile de atletism sportivi ajunsi la performante internationale.

Performantele înregistrate, rolul benefic asupra sanatatii, dar si contributia la formarea si afirmarea personalitatii reprezinta esenta activitatii echipei de atletism a Palatului National al Copiilor.

Galerie foto
  • ...
  • ...