Palatul National al Copiilor

Fotbal

Cercul de fotbal asteapta toti copiii dornici de miscare care vor sa-si petreaca timpul liber intr-un mod placut , sanatos si disciplinat. Copiii sunt instruiti in arta jocului de fotbal trecand prin fazele de initiere , consolidare si perfectionare.Echipele noastre participa la campionatele municipale de copii si juniori.

In cadrul sectiei Sport a Palatului National al Copiilor, sectia Fotbal este reprezentata de domnul profesor Mustatea Mihai si domnul profesor Ionescu Stelian, oameni cu pregatire de specialitate care vor incerca sa va initieze copiii in tainele fotbalului si de ce nu, sa ridice la nivel de performanta, fotbalul practicat in cadrul clubului nostru.

Obiectivul principal al clubului este descoperirea si dezvolatarea aptitudinilor pentru fotbal a copiilor, paralel cu o dezvolatare completa si armonioasa a organismului. Se urmareste initierea copiilor in tainele fotbalului, dar si descoperirea de noi talente, dezvolatarea calitatilor motrice de baza si utilitar aplicative, integrarea copiilor intr-un colectiv.

Tinand cont de specificul varstei copiilor care practica acest sport in cadrul clubului, si anume copii de varsta mica (6-10 ani), antrenamentele sunt adaptate acestui nivel si se incearca atragerea copiilor spre fotbal prin intermediul antrenamentelor dinamice si cu multe jocuri. Copiii trebuie in primul rand sa invete prin joc, astfel incat ceea ce fac sa ii atraga.

Galerie foto
  • ...