Pedor Expert - consultanta si servicii Sanatate si securitate in munca, relatii de munca Bucuresti

Servicii de calificare profesionala - sudura

Succesul unei afaceri consta in profesionalismul angajatilor si in calitatea serviciilor si produselor furnizate. De aceea, ne propunem sa va oferim servicii de calificare profesionala in domeniul sudurii, care sa va asigure un nivel optim de pregatire al personalului.

De ce este nevoie de insusirea unor cunostinte teoretice si practice pentru angajatii care executa operatiuni de sudura?

Motivele sunt numeroase, iar printre acestea nu afla: cresterea productivitatii si accelerarea ritmului de sudare, utilizarea eficienta a materialelor si echipamenteleor utilizate pentru sudare, capacitatea de adaptare la inlocuirea dispozitivelor de sudare cu tehnologii mai noi si desigur, cresterea evidenta a profitului inregistrat de compania dumneavoastra.

Deoarece serviciile noastre se bazeaza pe seriozitate, performanta si profesionalism, calificarea profesionala in domeniul sudurii este asigurata cu ajutorul resurselor umane si materiale necesare. Astfel, dispunem de personal specializat si autorizat de catre autoritatile abilitate, dar si de spatii dotate cu echipamente si consumabile de sudare. Scopul nostru este sa oferim persoanelor nu doar sansa unor aplicatii practice, ci si cateva notiuni teoretice de baza, care sa-i ajute in orice fel de situatie.

Care sunt obiectivele acestui curs? In functie de nevoile dumneavoastra, specialistii nostri pot desfasura servicii de calificare profesionala pentru sudori la un nivel de initiere sau la unul de perfectionare. Astfel, in urma acestei calificari toti cursantii vor fi capabili sa: pregateasca in mod adecvat piesele ce urmeaza sa fie sudate, sa estimeze si sa aleaga corect materialul utilizat pentru sudura in functie de dimensiunile piesei si sa obtina o sudura fara defecte si rezistenta.

 

In ce constau notiunile teoretice? In urma acestui curs se va urmari dobandirea unor informatii elementare pentru domeniul sudurii. Astfel, participantii la acest curs de calificare vor fi informati cu privire la principiile care stau la baza procesului de sudare cu electrod invelit. De asemenea, vor afla cat de importanti sunt parametrii de sudare, precum si pozitia de sudare , grosimea pieselor etc. Se vor parcurge si informatiile referitoare la pastrarea electrozilor si modul de utilizare a acestora, dar si modul in care se pregatesc piesele ce urmeaza sa fie lipite.

Din punct de vedere practic, acest curs de calificare profesionala le ofera sansa participantilor sa puna in aplicare toate informatiile teoretice in mod individual. Toate operatiunile se vor desfasura sub atenta supraveghere a specialistilor nostri, astfel ca nu exista riscul accidentarii. De asemenea, se vor folosi echipamente speciale de protectie si se vor lua toate masurile necesare pentru ca regulamentul de protectie a muncii sa fie respectat.

Rezultatele vor fi vizibile atat in timpul calificarii, dar si dupa terminarea acestor sesiuni speciale. Astfel, personalul dumneavoastra va fi capabil sa execute lucrari cu maxima precizie si intr-un timp cat mai scurt, indiferent de metoda sau tehnologia la care are acces. Asadar, daca sunteti interesati de servicii de calificare profesionala in domeniul sudurii, firma noastra va sta oricand la dispozitie.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

Galerie foto
  • ...