Evenimente Porumbei

Porumbei albi evenimente

Inchiriem Porumbei ROTARI si VOIAJORI albi pentru evenimente: nunti, botezuri, inaugurari de sedii, lansari de produse sau alte festivitati. Porumbeii albi eliberati la ceremonie adauga o nota de eleganta si entuziasm. Oferim servicii de inchiriere porumbei la evenimentele care se desfasoara in Bucuresti si in zonele limitrofe.

Porumbei albi la nunta ta!

Clipe de neuitat, Mirele si Mireasa inconjurati de familie, prieteni si un stol de porumbei albi. Poate fi cea mai deosebita zi din viata ta. Vor vesti lumii intregi ca, in sfarsit, sunteti impreuna! Nimic nu se poate compara cu momentele unice petrecute alaturi de el la nunta ta, inconjurati de porumbei voltati si voiajori albi.

Porumbelul alb este simbolul universal al Duhului sfant, prezent ca atare in documentele biblice la Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, el reprezinta totodata semnul pacii, al purificarii, fericirii si al prevestirii  de bine aducand in cioc o crenguta de maslin.

Porumbeii albi sunt astfel un simbol al loialitatii, fidelitatii si iubirii.

Porumbeii  pentru nunti care ii detinem sunt de culoare alb impecabil, sunt disponibil in doua variante, Rotari si Voiajori, care se completeaza pentru realizarea nuntii perfecte.

Galerie foto
  • ...
  • ...