Evenimente Porumbei

Fum greu cu gheata carbonica

Pentru a avea o nunta de neuitat, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru invitati, nu trebuie neglijate efectele vizuale. Aceastea pot fi realizate cu ajutorul masini de fum greu produs de gheata carbonica care este comestibila si nu are miros.

Primirea invitatilor trebuie se fie un moment deosebit, pentru ca prima impresie conteaza. De acea, din cupele de sampanie pe care le vor ciocni mirii cu invitatii nu trebuie sa lipseasca gheata carbonica, astfel incat atmosfera sa fie una ferica, iar personajele, invaluite de abur de basm.

Gheata carbonica din cupele de sampanie nu va lasa in urma sa niciun gust sau reziduri, fiind un produs 100% alimentar, NON-TOXIC.

Vreti sa impresionati invitatii la o petrecere? Vreti sa produceti asupra lor efectul de basm? si sa le lasati amintiri ce nu vor uita niciodata?
In acest caz nu trebuie decat sa apelati la serviciile noastre penru a va procura gheata carbonica si totul se va transforma intr-un vis de neuitat. In plus, gheata carbonica poate fi folosita si pentru carafele de vin sau paharele de sampanie. In contact cu lichidul din pahar, rezultatul va fi acelasi fum greu, care treptat se va evapora din paharele mesenilor.

Asadar adaugati un plus de magie momentelor speciale din viata dumneavoastra si nu ezitati sa incercati gheata carbonica si masina de fum greu. Pret fum greu = 550 lei

Stim ca in ziua nuntii aveti foarte mule activitati de indeplinit, lasati aceasta sarcina in grija noastra si comandati gheata carbonica la pretul final de 240lei/cutie.

Galerie foto
  • ...
  • ...