Allchim DDD CO - Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare, Bucuresti

Allchim Co - detalii firma

...
Allchim Co - detalii firma

Firma noastra vine în sprijinul clientilor sai cu servicii profesionale DDD (Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie), efectuate într-o maniera cât mai eficienta dar si avantajoasa, pentru garantarea satisfactiei acestora. Executam servicii DDD într-o varietate de spatii, de la unitati alimentare si medical-sanitare la institutii publice, cladiri de birouri, locuinte, depozite si magazii, spatii deschise sau chiar în subteran. Companía noastra va ofera o larga gama de servicii, incluzând tratamente fitosanitare, curatenie profesionala în birouri si locuinte, servicii de ignifugare si curatarea aparatelor de aer conditionat.

Oferim servicii profesionale care se ridica la cele mai înalte asteptari, corespunzând normelor ISO si standardelor europene, având o experienta de peste 20 ani în domeniu din care rezulta o calitate si eficienta ridicata a serviciilor oferite.

Procedeele de lucru si substantele folosite sunt avizate la nivel European si aliniate standardelor internationale iar lucrarile sunt executate de operatori avizati DDD, cu o vasta experienta în domeniu, fiind autorizati de Inspectoratul de Politie Sanitara si Medicina Preventiva. Dispunem de mijloace tehnice de ultima generatie si substante care permit desfasurarea activitatii fara a va crea neplaceri sau disconfort.

Echipa noastra este dotata cu o flota auto de peste 20 de autoutilitare si autoturisme echipate specific si pregatite sa intervina în cel mai scurt timp de la sesizarea clientului.

Suntem constant preocupati ca personalul nostru sa respecte cu strictete normele de protectie a muncii si metodologia de lucru, pentru a fi siguri ca serviciile noastre sunt în aceeasi masura sigure si eficiente.

ALLCHIM CO S.A. este operator înregistrat în Sistemul Electronic de Achizitii Publice unde entitatile interesate pot vizualiza catalogul de descriere a serviciilor împreuna cu tarifele aferente pentru institutiile publice.

Allchim Co S.A. dispune de toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatilor DDD la cele mai înalte standarde, în conformitate cu legislatia în vigoare.

De ce ALLCHIM CO S.A. ?

Personalul nostru atent selectionat, instruit si perfectionat, a semnat clauza de confidentialitate fata de serviciile efectuate iar personalul ramâne constant pe fiecare locatie în parte.

Siguranta – angajarile se fac numai dupa prezentarea cazierului si a analizelor medicale iar fiecare echipa de curatenie este permanent insotita de personal din conducerea firmei.

Profesionalism – folosim metode, substante de curatenie si masini profesionale dedicate fiecarui tip de suprafata de curatat. Masinile noastre sunt produse de marci consecrate.

Garantam satisfactia dumneavoastra!

Obiectivele principale ale  ALLCHIM CO S.A. 

  • Realizarea serviciilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare la nivel calitativ european în conformitate cu legislatia în vigoare.
  • Satisfacerea nevoilor populatiei, institutiilor si agentilor economici.
  • Protectia sanatatii publice.
  • Protejarea mediului înconjurator.