AMDSchool - Academia de muzica & dans Bucuresti

Cursuri

...
Cursuri Balet

Integrat în domeniul artei frumosului, baletul este deseori considerat mai mult decât un sport, mai mult decât o dezvoltare armonioasa a corpului. Acest tip de dans urmareste exprimarea nonverbala a elegantei, a emotiilor si de ce nu, a gândurilor si framântarilor omenesti prin limbajul trupului. Ca orice spectacol, alaturi de teatru, opera si film, baletul este în strânsa legatura cu termenul de catharsis, care înseamna purificare, curatare a sufletului si a constiintei. Astfel, cei ce privesc tema pusa în scena se identifica cu personajele, cu actiunea si evadeaza din monotonia sau nebunia si aglomeratia vietii de zi cu zi, cautând o metoda de a-si legitima faptele sau gândurile, sau de a privi o poveste ce si-au dorito pentru ei.

Baletul este mai mult decat un simplu dans sau o forma de miscare fizica pentru fetite. Pe langa dezvoltarea fizica pe care o promoveaza, gratia si eleganta tinutei, baletul ajuta fetitele sa fie mai sigure pe ele, sa deprinda echilibrul in miscari, sa se concentreze mai bine si sa fie mai energice. Iata cateva dintre cele mai importante beneficii ale baletului pentru fetite si de ce merita sa fie o optiune printre cursurile la care iti inscrii copilul cand e mic! Beneficii fizice ale baletului pentru fetite Inainte de orice, baletul este o forma de miscare fizica, deci atrage toate beneficiile pe care un sport le are asupra organismului. Contribuie din plin la dezvoltarea armonioasa a copilului.
Cursurile au loc in zilele de marti si joi de la orele 18-19 copii cu varste intre 7 si 10, 19-20 copii cu varste intre 4 si 6 ani. Oferim si ore individuale. Prof. Badica Adina este absolventa a liceului de Coregrafie Floria Capsali

...
Cursuri Arte Plastice

Haideti sa vorbim despre arta! Dorim sa va introducem pe dumneavoastra si in special pe micutii dumneavoastra in lumea minunata a artelor plastice.

In cadrul cursului nostru nu numai ca se vor distra, se vor simti bine si se vor relaxa, insa isi vor descoperii un nou talent, vor invata bazele artei plastice si diferite tehnici cunoscute in acest domeniu.

Isi vor spori creativitatea si isi vor aprofunda cunostiintele de cromatica. Fiecare are o culoare preferata, nu?

Noi ii vom invata semnificatia acesteia, locul ei langa celelalte culori, cum sa o foloseasca, si de ce nu – cum sa o obtina.

Acum haideti sa vedem ce vor invata la acest curs:

– Bazele arte plastice: Insemnand totul despre culori primare,contraste,culori complementare,cum sa obtina culori si nuante noi, si multe alte informatii interesante.

– Grafica: Vor invata despre aranjarea in pagina,despre compozitie,despre manuirea creionului si alte secrete ale graficii.

– Tehnici: Aici vor afla totul despre tehnicile artistice, si anume: tehnica culorilor: tempera, acuarele, acrilice tehnica graficii: creion, carbine, tus.

– Pictura pe sticla

– Pictura cu nisip colorat.

Fiecare tehnica va fi aplicata pe suportul corespunzator acesteia. Asadar, vom descoperi rolul hartiei, a sticlei si a panzei. Bineinteles, vom avea si cursuri speciale cu tematica adecvata sezonului, astfel incat micutul va agata in brad un Mos Craciun pictat de el, sau va pune in cosul de Paste un ou frumos colorat

...
Cursuri Actorie

Noi devenim pe rand personaje si povestitori si depinde doar de noi ce personaje alegem sa fim si ce fel de poveste vom relata la final!
Haideti sa fie una cu final fericit!
Ajuta-ti copilul sa-si scrie cea mai frumoasa poveste a vietii lui!
Cum?!
Simplu: jucandu.se si experimentand!
Atelierele de actorie il vor ajuta sa paseasca intr-o lume de poveste…plina de experiente ce-l vor calauzi in scrierea povestii vietii lui!
Atelierele de actorie contribuie la dezvoltarea personalitatii copiilor prin deprinderea anumitor comportamente prin
– exersarea imaginatiei
– exersarea spontaneitatii
– exersarea memoriei
– puterea empatiei
– iesirea din firesc si cotidian
– puterea concentratiei si atentiei
– iesirea din zona de confort
– imblanzirea monstruletului numit „frica” ce ne paralizeaza deseori
– prin crearea unor legaturi cu grupul
– prin munca in echipa
– prin eliberarea emotiilor
– prin joaca si jocuri

Calauziti-va copilul pe taramul magic al imaginatiei unde invata ca totul e posibil…ca drumul autocunoasterii nu este atat de anevoios si ca este singurul drum care-i vor face mai liberi si mai frumosi!