AMDSchool - Academia de muzica & dans Bucuresti

Cursuri limbi straine

...
Cursuri Germana

Bazat pe o metoda distractiva si eficienta de invatare a limbii germane, cursul este gandit in asa fel incat copiii sa asimileze rapid notiuni de vocabular, intr-un mediu natural si interactiv. Indrumati de profesorii nostri, cu experienta in lucrul cu cei mici, absorb accentul si exerseaza primele cuvinte in limba germana prin activitati distractive, razand cu gura pana la urechi.

Cursul ofera copiilor o experienta inedita de vacanta care ii ajuta sa faca primii pasi spre a indragi limba germana, inca de la primele lectii. Copiii asimileaza cuvinte si expresii si invata sa foloseasca primele lor fraze in germana.

Programa cursurilor acopera toate competentele lingvistice: gramatica, vocabular tematic, exercitii de ascultat si vorbit si traduceri din si in limba germana. De asemenea, nu vor lipsi nici jocurile si lectiile interactive. Intrucat punem accentul pe calitate, nu cantitate, programa cursurilor de limba germana va fi modificata in functiile de nevoile dvs.

...
Cursuri Engleza

Programa cursurilor acopera toate competentele lingvistice: gramatica, vocabular tematic, exercitii de ascultat si vorbit si traduceri din si in limba engleza. De asemenea, nu vor lipsi nici jocurile si lectiile interactive. Intrucat punem accentul pe calitate, nu cantitate, programa cursurilor de limba engleza va fi modificata in functiile de nevoile dvs.

Bazat pe o metoda distractiva si eficienta de invatare a limbii engleze, cursul este gandit in asa fel incat copiii sa asimileze rapid notiuni de vocabular, intr-un mediu natural si interactiv. Indrumati de profesorii nostri, cu experienta in lucrul cu cei mici, absorb accentul si exerseaza primele cuvinte in limba engleza prin activitati distractive, razand cu gura pana la urechi.

Cursul ofera copiilor o experienta inedita de vacanta care ii ajuta sa faca primii pasi spre a indragi limba engleza, inca de la primele lectii. Copiii asimileaza cuvinte si expresii si invata sa foloseasca primele lor fraze in engleza.